4
Madonna, mărturisiri impresionante despre modul în care au îngrijit-o copiii ei când a fost bolnavă
Actualitate / 31.07.2023

Madonna a făcut mărturisiri de suflet cu privire la modul în care copiii ei au ajutat-o în perioada în care a fost bolnavă.

Bucuroasă, Madonna și-a lăudat copiii pentru pentru modul în care au îngrijit-o în perioada în care ea a fost bolnavă și a avut nevoie de susținere.
 


Madonna, fericită că a fost susținută de copiii ei

 

Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani - care s-a îmbolnăvit în iunie și a fost nevoită să-și anuleze turneul mondial - a împărtășit, pe Instagram, la o lună de la ieșirea din spital, ce simte față de copiii ei, care i-au oferit tot suportul necesar pentru a se însănătoși.
 


Madonna: „Dragostea primită din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament”

 


Prima fotografie postată pe rețeaua de socializare o înfățișează pe Madonna alături de fiica ei, Lourdes Leon, în vârstă de 26 de ani.
„Dragostea primită din partea familiei și a prietenilor este cel mai bun medicament. La o lună de la ieșirea din spital pot privi în urmă și pot reflecta”, a scris Madonna pe Instagram.
 
O altă imagine o prezintă pe artistă îmbrățișându-și fiul, în vârstă de 17 ani, David.
Lângă poza cu pricina, Madonna a scris: „Ca mamă, poți să fii cu adevărat prinsă cu nevoile copiilor tăi și cu dăruirea aparent nesfârșită… Dar când eu am lăsat garda jos, copiii mei au fost, cu adevărat, aici, pentru mine. Am văzut o latură a lor pe care nu o mai văzusem niciodată. Asta a făcut toată diferența. La fel și dragostea și sprijinul prietenilor mei.”
 



 

A mulțumit tuturor prietenilor care i-au fost alături

 

Într-o altă postare apare o poză în care Madonna ținea în mână o fotografie înrămată.

Ea a explicat: „Dacă măriți această imagine pe care o țin în mână, veți vedea o fotgrafie Polaroid, făcută de Andy Warhol, cu Keith Haring purtând o jachetă cu chipul lui Michael Jackson pictat pe ea. Un triunghi perfect al strălucirii. Artistul acesta a atins atât de multe vieți, inclusiv pe a mea. Am plâns în hohote când am deschis acest cadou pentru că mi-am dat seama cât de norocoasă sunt că trăiesc. Și cât de norocoasă sunt să-i cunosc pe acești oameni, dar și pe cei atât de mulți alții care au plecat”, a scris Madonna, pe Instagram.
 
 
 
Madonna a mulțumit managerului ei, Guy Oseary, care îi este alături de mult timp, pentru cadoul primit, nu înainte de a scrie: „Și mulțumesc tuturor îngerilor mei care m-au protejat și m-au lăsat să rămân să-mi termin munca!”
 


În curând, Madonna va fi la ceas aniversar

 

Legenda vie a muzicii pop este la doar câteva săptămâni distanță de ziua ei de naștere, 16 august, când va împlini 65 de ani.
În această vară, pe 24 iunie, Madonna a fost dusă de urgență la spital și internată la Terapie Intensivă, unde a fost intubată, după ce a fost găsită prăbușită pe podeaua apartamentului ei din New York.
Medicii au spus, mai târziu, potrivit DailyMail, că artista părea obosită, slăbită și epuizată, în zilele de dinaintea nefericitului incident, în care ea a fost la un pas să-și piardă viața, ca urmare a unei infecții bacteriene.



Madonna, mesaj emoționant: Primul meu gând a fost la copiii mei

 

Pe 10 iulie, Madonna a apărut pe rețelele de socializare și a făcut primele declarații  despre calvarul prin care trecuse.
„Vă mulțumesc pentru energia pozitivă pe care mi-ați transmis-o, pentru rugăciunile și cuvintele de vindecare și încurajare. Am simțit dragostea voastră. Sunt pe drumul spre recuperare și sunt incredibil de recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea”, a mărturisit ea.
Mamă a șase copii, Madonna a adăugat în declarație: „Primul meu gând, când m-am trezit în spital, a fost la copiii mei”.
Pe lângă Lourdes și David, Madonna este mama lui Rocco, 22 de ani, Mercy, 17 ani, și gemenele Stella și Estere, 10 ani.
 


Pe patul de spital se gândea la turneul ei

 

Artista  a mai spus: „al doilea gând a fost că nu vreau să dezamăgesc pe nimeni dintre cei care au cumpărat bilete pentru turneul meu”.
Înainte de spitalizarea ei, cântăreața și compozitoarea făcuse repetiții pentru viitorul ei turneu, intitulat Celebration.
Ea a mai adăugat: „nu am vrut să-i dezamăgesc pe oamenii care au lucrat neobosit cu mine în ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Urăsc să dezamăgesc pe cineva. Voi reveni la voi cât de curând pot! Planul actual este de a reprograma etapa din America de Nord a turneului și de a începe în octombrie în Europa”.
 

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro