Altex deschide un nou magazin în orașul Vălenii de Munte
Actualitate · Stirea zilei / 30.04.2024

Altex România își continuă planurile de dezvoltare și își extinde prezența prin deschiderea unui nou magazin în orașul Vălenii de Munte, situat în Cometex Retail Park Vălenii de Munte, județul Prahova.

Magazinul își deschide porțile pentru public începând cu data de 1 mai, ora 8:00, oferind astfel comunității acces la cel mai mare centru de tehnologie din zonă. Cu o suprafață comercială de peste 1,300 mp, acesta va oferi o varietate extinsă de produse electro-IT la prețuri accesibile. În perioada 1-8 mai 2024, clienții vor beneficia de oferte speciale la numeroase produse în magazinul Altex Vălenii de Munte.
 
Extinderea rețelei de magazine Altex reprezintă un pilon important al strategiei de dezvoltare a companiei, care vizează accesul rapid și convenabil la o gamă largă de produse, la cel mai competitiv raport calitate-preț. De asemenea, Altex oferă servicii de calitate, inclusiv politica de 2x diferența și livrarea produselor voluminoase în doi.


"Orașul Vălenii de Munte este parte integrantă a planului nostru de extindere și dezvoltare, iar deschiderea unui magazin Altex în acest oraș ne permite să fim mai aproape de clienții noștri și să le satisfacem nevoile în ceea ce privește calitatea și performanța, oferind o gamă diversificată de produse electro-IT. Comunitatea din Valenii de Munte se bucură astfel de acces la tehnologie de ultimă generație la prețuri competitive", a punctat  Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.


Magazinul, amplasat pe Bulevardul Nicolae Iorga nr. 41, Vălenii de Munte, județul Prahova, dispune de un sortiment variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. Altex continuă să-și urmeze strategia de dezvoltare sustenabilă și de reducere a amprentei de carbon, implementând un sistem de panouri fotovoltaice precum și stații de încărcare pentru utilizatorii de mașini electrice. În plus, au fost instalate displayuri digitale care îmbunătățesc experiența de cumpărături a clienților și sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Magazinul este dotat cu un sistem de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft și o schimbare rapidă și conformă a acestora.


Noul magazin va fi inaugurat pe 30 aprilie, în prezența autorităţilor locale şi a reprezentanților din managementul Altex. Din 1 mai, acesta urmând să fie accesibil publicului de la ora 8:00 la 21:00, iar programul obișnuit va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 și 21:00, și duminică, între orele 9:00 și 20:00. Clienții vor fi întâmpinați cu diverse surprize, activități de modelare a baloanelor și face-painting pentru toate vârstele, muzică mixată de un DJ și momente artistice oferite de ansamblul folcloric Junii Țării Bârsei. De asemenea, pregatim mici și bere, pentru a contribui la atmosfera de sărbătoare specifică zilei de 1 mai.


Cu ocazia acestui eveniment, Credex oferă soluții de finanțare cu aprobare pe loc, cu o reducere de 50% la dobânda standard pentru creditele în magazin și până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Această campanie este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 1-8 mai 2024 pentru achizițiile efectuate exclusiv în magazinul Altex Vălenii de Munte.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro