Incidente... de Oscar: cele mai mari gafe din istoria Galei
Actualitate · Stirea zilei / 09.03.2024

Premiile Oscar reprezintă momentul culminant al sezonului premiilor din industria cinematografică.

Din nefericire, această gală nu a fost scutită de incidente de-a lungul vremii. Iată unele dintre cele mai notorii întâmplări neprevăzute din istoria acestor premii:

Palma lui Will Smith (2022)


În martie 2022, acest subiect a devenit viral și a fost mult timp în atenția presei. La gala din 2022, Will Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa tunsorii foarte scurte a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Câteva minute mai târziu, Will Smith a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din King Richard.

La La Land vs. Moonlight (2017)


Un alt moment neașteptat și intens discutat s-a petrecut în 2017, atunci când La La Land a fost anunțat în mod eronat drept marele câștigător la categoria Cel mai bun film, în locul adevăratului laureat, Moonlight. Scena care a urmat a părut desprinsă direct dintr-o comedie, cu echipele ambelor filme învălmășindu-se pe scenă într-o atmosferă plină de confuzie.

Faux pas-ul lui John Travolta (2014)


John Travolta a oferit unul dintre cele mai neașteptate și amuzante moment atunci când a introdus-o greșit pe Idina Menzel ca fiind Adele Dazeem chiar în momentul în care aceasta era pe punctul de a urca pe scenă pentru a interpreta Let It Go, cântecul emblematic din Frozen. Acest lapsus lingvistic a devenit viral. Citește mai departe...
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro