Banane coapte
Aperitive / 12.05.2009

Mod de preparare

Un desert surprinzator! Daca nu ma crezi, incearca si spune-mi ce parere ai!

Ingrediente:

-doua banane pentru fiecare portie,

-200 de grame de smantana,

-trei linguri de zahar brun,

-coaja si sucul de la o lamaie.

Preparare.

  • 1. Pune bananele pe gratar, intregi, cu tot cu coaja. Trebuie sa stea circa 5 minute pe fiecare parte, la jar potrivit.
  • 2. Bate cu mixerul smantana cu zaharul, adauga doua linguri cu suc de lamaie si coaja acesteia din urma.
  • 3.Crapa cu varful unui cutit banana coapta pe interorul curburii mici, si desfa banana ca o barcuta. Miezul este puternic aromat si copt. Adauga crema de smantana. Se mananca direct din coaja.

 

Sfat Eva:

 

  • Daca vrei, poti pune cateva picaturi de lamaie direct pe banana coapta.
  • Ia in calcul faptul ca doua banane de caciula sunt insuficiente!
  • klaudytza_gyrl, vineri, 05.02.2010 01:43
    :D

    nu am mancat niciodata asa ceva ....probabil o sa incerc macar sa vad cum e la gust ...:D

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro