21
Tunsori cu breton pe o parte: 20 de idei din care să te inspiri
Frumuseţe · Coafuri / 12.10.2020

Tunsorile cu breton pe o parte sunt întotdeauna în tendințe pentru că sunt versatile și ușor de coafat. Descoperă câteva idei de tunsori și coafuri pe care să le încerci.

Bretonul pe o parte este o alternativă mult mai ușor de întreținut pentru bretonul drept. În același timp, bretonul pe o parte se potrivește mai bine oricărei forme a feței și se adaptează perfect pentru orice textură a părului. 

Pentru că se continuă treptat în lateral, bretonul pe o parte este o alegere bună dacă nu vrei o tunsoare dificil de întreținut. De fapt, poate fi pasul următor atunci când ai deja un breton drept pe care vrei să-l lași să crească. Șuvițele în creștere se vor integra foarte bine sub forma unui breton pe o parte.
Există multe moduri în care poți purta o astfel de tunsoare. Iată câteva idei pentru bretonul pe o parte:

Breton filat


Filarea bretonului oferă continuitate părului și face ca bretonul tău să se integreze perfect în lungime.

Cărare nedefinită


Dacă vrei o tunsoare foarte ușor de coafat, atunci optează pentru un breton cu o cărare nedefinită. Părul tău va avea un aspect relaxat și sexy, fără să fii nevoită să te coafezi zi de zi.

Breton ondulat


Bretonul pe o parte este varianta excelentă pentru părul creț sau ondulat. Alege un breton mai lung, care este mult mai ușor de întreținut decât unul scurt. Textura naturală a părului tău va face ca bretonul pe o parte să arate și mai bine.

Breton lung


O altă opțiune interesantă este bretonul lateral lung. Este o alegere bună dacă nu ești încă sigură că vrei sau nu breton. Șuvițele laterale sunt ideale pentru a oferi un plus de volum, iar un avantaj important este acela că poți multa bretonul pe partea cealaltă atunci când vrei să faci o schimbare.

Breton cu mult volum


Bretonul voluminos în stil retro are parte de o revenire majoră în ultima perioadă. Este vorba despre acel breton lateral cu bucle masive, care oferă mult volum și un aspect sexy și feminin. Folosește un spray pentru texturare și o perie rotativă pentru a obține acest efect.

Breton micro


Un breton micro poate fi suficient de lung încât să îl poți da pe o parte astfel încât să obții un look clasic, în stil Audrey Hepburn.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro