Cornulete cu unt
Sunt simplu de facut, simplu de rontait. Au ingrediente simple si rezista, la temperatura camerei, o saptamana. Ingredientele sunt pentru doua tavi (in functie de cat de mari le faci, ies 30-40 de cornulete).
Sunt simplu de facut, simplu de rontait. Au ingrediente simple si rezista, la temperatura camerei, o saptamana. Ingredientele sunt pentru doua tavi (in functie de cat de mari le faci, ies 30-40 de cornulete).Ingrediente:
o cana de zahar pudra, doua cani si jumatate de migdale decojite, trei albusuri, esenta de migdale.
Preparare:
Macina migdalele (intr-un robot de bucatarie sau in masina de macinat cafea). Amesteca-le bine cu zaharul pudra si adauga albusurile batute putin, cat sa se albeasca, fara sa se intareasca. Omogenizeaza bine amestecul. Ia din aluat cu lingurita si formeaza, cu mana umezita usor, cornulete. Coace-le maxim 15 minute, la foc potrivit, cat sa se rumeneasca. Tavaleste-le prin zahar pudra.