Baton energizant nepreparat termic
Reţete · Desert / De Ioana Maroşan, 21.09.2010

Toate ingredientele crude şi încărcate de vitamine şi minerale.

Toate ingredientele crude şi încărcate de vitamine şi minerale.

Ingrediente

1 cană curmale
1 cană nuci caju înmuiate în prealabil şi mărunţite
1 cană seminţte de floarea soarelui crude, înmuiate şi mărunţite
1/2 cană merişoare
1/2 cană stafide
1/2 cană fulgi de nucă de cocos

 

Mod de preparare

1. se pun curmalele în robotul de bucătărie până obţii o pastă
2. se pune pasta într-un bol şi se amestecă cu mâna toate ingredientele
3. se presează cu mâna pe o tavă şi se taie batoanele cu un cuţit
4. le păstrezi la frigider într-un recipient ermetic cu o folie aşezată pe fund. Ca să nu se lipească bucăţile, presară seminţe de susan crude peste fiecare strat aşezat.

Credit foto: sgreencards.com

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro