Chef Sorin Bontea ne învață cum să facem cel mai pufos, aromat și gustos cozonac! Avem rețeta completă
Dacă vrei să îți iasă, fără prea mare efort, cei mai pufoși, aromați și gustoși cozonaci, urmează, pas cu pas, rețeta celebrului și talentatului chef Sorin Bontea.
Respectă-i indicațiile și, chiar dacă nu ai mai făcut în viața ta cozonaci - desert care reprezintă o provocare chiar și pentru unele dintre cele mai dibace gospodine-, o să îți iasă perfecți, bun de puși la vânzare în cea mai pretențioasă cofetărie.Ingrediente necesare pentru cozonac a la Sorin Bontea
1 kg făină
350 g zahăr
8 gălbenușuri
coaja rasă de la o lămâie
coaja rasă de la o portocală
50 ml de ulei
1/2 linguriță de sare
14 g de drojdie uscată
1 esență de vanilie
1 pachet de unt
1 litru de lapte cu 3,5% grăsime
150 g de zahăr
8 albușuri
80 g cacao
250 g nucă pisată
25 ml esență de rom
Citește continuarea pe divahair.ro!