File de pește cu legume la tavă, rețetă fără gluten și cu doză dublă de omega-3
Platourile cu legume sunt minunate, în special vara. Dar nu strică să mai adaugi un element care îți aduce nutrienți importanți pentru organism.
Continutul ridicat de omega-3 din aceasta reteta sustine sanatatea creierului si reduce inflamatia din organism. Molly Thompson scrie in cartea sa, „The Anti-Inflammatory Diet Made Simple”, ca reteta furnizeaza un continut dublu de omega-3 cu tilapia, peste inrudit cu bibanul, si crusta de migdale. „Crusta este crocanta si aromata, iar legumele sunt fragede, si totul se gateste perfect intr-o singura tava!”, arata ea.
Reteta de file de peste cu legume la tava mai are doua avantaje importante: nu contine gluten, iar prepararea dureaza mai putin de o ora, scrie Mind Body Green.
Tilapia cu legume la tava, reteta fara gluten si cu doza dubla de omega-3
Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente pentru 4 portii:
Pentru mixul de legume:
– 2 morcovi mari, curatati si taiati rondele
– 3 cesti si jumatate de broccoli taiati bucati
– 2 linguri de ulei de masline
– 1 lingurita de usturoi pudra
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro