Salată de vară cu năut
Casă şi familie · Acasa / 17.08.2013

O salată foarte răcoritoare şi uşor de preparat pentru masa de seară sau de prânz. Năutul înlocuieşte cu succes proteinele din carne şi este foarte delicioas în combinaţie cu diverse legume în stare proaspătă.

O salată foarte răcoritoare şi uşor de preparat pentru masa de seară sau de prânz. Năutul înlocuieşte cu succes proteinele din carne şi este foarte delicioas în combinaţie cu diverse legume în stare proaspătă.

Ingrediente

- 1 conservă de năut fiert
- 1 ceapă
- 1 ardei
- 1 sfeclă roşie mică
- 2 roşii
- 2 castraveţi
- ulei de măsline
- zeamă de lămâie
- sare
- piper
- curry
- chimen măcinat

- pătrunjel proaspăt.

Mod de preparare

1. Se desface cutia cu năut şi se clătesc bine boabele cu apă.


2. Se mărunţesc toate ingredientele, iar la final se adaugă uleiul şi condimentele.

Poftă bună!

 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro