Biscuiţi cu unt şi musli
Ingrediente
100 grame unt cu conţinut redus de grăsime
100 grame zahăr brun
300 grame musli cu fructe (stafide, coacăze, merişoare)
Mod de preparare
Toate ingredientele se cântăresc şi se păstrează la temperatura camerei pentru ~15 minute înainte de utilizare. Cuptorul se preîncălzeşte pentru ~15 minute la 170C. Într-o tigaie se pun la încălzit untul şi zahărul până se topeşte zahărul. Compoziţia se adaugă într-un bol peste musli şi se amestecă până ce aceştia devin îmbibaţi în mixul de unt şi zahăr. Se lasă la răcit pentru ~5 minute. Într-o tavă de prăjituri se pune hârtie de prăjituri şi se unge cu unt. Compoziţia se împarte cu o lingură şi se aranjează în tavă în forme rotunde mari. Biscuiţii se coc pentru ~15 minute sau până devin aurii.
Multumesc pt. reteta o voi face si eu.