Fursecuri cu fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Iata o reteta de fursecuri cu ciocolata, care iti va incanta simturile!Ingrediente si cantitati:
1 cana margarina vegetala, la temperatura camerei
1 1/4 cana zahar
1 lingura miere
2 lingurite esenta de vanilie
2 1/2 cani faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
1 1/2 fulgi de ciocolata amaruie (sau fulgi de roscova)
Mod de preparare:
1. Incalzeste cuptorul.
2. Cu ajutorul unui mixer, amesteca bine margarina si zaharul, pana obtii o compozitie cremoasa.
3. Adauga mierea si esenta de vanilie, amestecand bine.
4. Adauga zaharul, faina, bicarbonatul de sodiu si sarea si amesteca pana cand obtii un aluat.
5. Incorporeaza in aluat fulgii de ciocolata.
6. Modeleaza cu mana aluatul, sub forma de fursecuri, asezandu-le, apoi, pe foi de copt, neunse.
7. Introdu fursecurile la cuptor timp de 8-10 minute sau pana cand se rumenesc.
8. Lasa fursecurile la racit si apoi serveste-le.
Timp de preparare: 30 de minute.
Cea mai buna reteta mia iesit sigur o sa mai fac !!!!
nu se tofesc fulgii de ciocolata in tava?
pot sa pun in loc de fulgi de ciocolata ciocolata amaruie sfaramata?
au fost foarte bune
"1 1/2 fulgi de ciocolata amaruie (sau fulgi de roscova)"!! 1 1/2 ce? kg? cani? linguri?
numa salivez....=p~
tare tare bune si mai vreau sa le fak:P:P
super bun am facut reteta si sunt cele mai bune fursecuri gustate vreo data!
foarte buna aceasta reteta...puteti incorpora si alune, sau miez de nuca
crde ca trebuie sa fie foarte buna aceasta reteta