Prajitura cu nuca de cocos
Desert / 18.06.2003

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:

200 g nuca de cocos
7 albusuri
250 g zahar tos sau pudra
3 linguri cu faina

Mod de preparare:

2 pachete de 100 g. nuca de cocos
7 albusuri + 250 g. zahar tos sau pudra se bat bine ca la bezea, se adauga 3 linguri de faina cu varf, in ploaie + 150 grame nuca de cocos. De aici rezulta o coca moale.

Se unge apoi tava si se tapeteaza cu faina. Se pune compozitia in tava si se baga la cuptor 30 de minute. Nu se deschide usa cuptorului mai devreme de 15 minute.

Crema: 7 galbenusuri + 250 grame zahar tos + 3 linguri cu varf de faina, = kg. lapte, zahar vanilat; se fierbe crema si se lasa la racit.

Rece, se amesteca cu un pachet de unt. Crema se toarna peste coca copata si racita in tava. Peste crema se toarna restul de nuca de cocos. Se tine la loc racoros pana se raceste si apoi se baga la frigider. Se serveste a doua zi.

Turta dulce
Congoleza
Negresa de post
Tort cu frisca si capsuni

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro