Tartă cu ciocolată şi biscuiţi fără coacere
Desert / 29.08.2016

Ingrediente

Blat:

- 500 g de biscuiţi
- 1 pachet de unt

Umplutură:

- 2- 3 ciocolate simple cu lapte
- 250 ml frişcă
- 3 foi gelatină

Mod de preparare

Se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit. Amestecul constituie blatul prăjiturii pe care îl punem într-o tavă presat bine pe fund şi pe marginile ei.

Punem frişca lichidă pe foc până fierbe, după care o adăugăm peste ciocolata ruptă în bucăţele mici. Se amestecă bine până se dizolvă, apoi punem gelatina înmuiată anterior în apă. Se mixează până devine o compoziţie omogenă puţin mai groasă.

Amestecul rezultat se pune peste blat şi se dă la rece pentru aproximativ 4 ore.









 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro