3. Vrei să mănânci bine şi să nu-ţi mai baţi capul cu kilogramele? Fă sport!


Un abonament la sală pe timpul anotimpului mai rece poate să facă minuni pentru tine. Nu numai că te ajută să faci mişcare cât mai multă pentru sănătatea ta, dar astfel vei arde mai multe calorii şi vei putea să mănânci normal, lucru care ţi se va părea foarte ciudat după regimul tău de înfometare pentru slăbit. Dacă vrei să ai un metabolism alert, să mănânci mese consistente şi echilibrate fără să te îngraşi, este important să faci cu regularitate mişcare.



4. Răsfaţă-te în timpul zilei şi limitează alimentele nesănătoase seara!


Este de preferat să consumi după pofta inimii la micul dejun şi la prânz, însă nu exagera la cină şi optează tot timpul pentru alimente simple şi sănătoase. Dacă pofteşti la un desert, la ceva sărat sau ceva nesănătos mai bine consumă-le în prima parte a zilei şi încearcă pe cât posibil să le excluzi din meniu seara. Un alt lucru de care trebuie să ţii cont seara este legat de consumul băuturilor alcoolice. Consumă-le ocazional, nu în fiecare seară şi nu depăşi o cantitate moderată, deoarece toate băuturile alcoolice aduc multe calorii.



5. Dacă alegi alimentele sănătoase poţi să mănânci într-o veselie!


Atât vreme cât vei merge pe ideea de a consuma preparate cât mai simple, neprocesate, bogate în legume şi verdeţuri, carne slabă, cereale integrale nu va trebui să resimţi niciodată senzaţia de foame. În momentul în care adaugi în dietă un aliment procesat din comerţ care conţine făină albă şi zahăr trebuie să fii conştientă de faptul că numărul caloriilor din acel preparat este foarte mare şi nu se consumă în cantităţi mari dacă vrei să slăbeşti.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro