Dieta longevității: Cum gătești legumele pentru un plus de efect antiinflamator
Dietă & Fitness · Dieta / 05.01.2022

Îți place să ai un stil de viață sănătos și obișnuiesti să încerci deseori rețete noi? Sau preferi gustul preparatelor tradiționale, însă vrei un plus de savoare?

Desi pare ca in sezonul rece nu ai prea multe optiuni pline de vitamine si minerale cu rol antiinflamator, iti garantez ca exista moduri geniale de a pregati legumele.

Dovleceii, varza, ardeii grasi, ceapa rosie, conopida, sfecla sau alte legume pot fi ingredientele de baza pentru cele mai delicioase retete de toamna.

Si beneficii pentru sanatate, si gust! Preparatele culinare de toamna sunt mereu o incantare, iar aromele acestora dau savoare oricarei retete.
Cum gatesti legumele in sezonul rece

Cand ma gandesc la retete cu legume de sezon, supa crema de dovleac si ciupercile gratinate se numara printre preferatele mele. Cu toate acestea, exista multe alte moduri de a gati legumele, toate la fel de sanatoase si de gustoase!

    
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro