Sunt bogate atât in vitamina E, au un conţinut mare de fibre şi proteine, conțin 20 de flavonoide cu puternic efect antioxidant, sunt o sursă importantă de fier, ajută la prevenirea anemiei, îmbunătăţesc memoria, contribuie la întreținerea părului şi a pielii. Iată câteva dintre beneficiile pentru care merită să consumi migdalele.
Gustul lor inconfundabil completează de minune un desert sănătos. Iată trei rețete în care poți folosi migdalele:
Rețetă simplă de croasant cu migdale
Trebuie să prepari rapid un desert, dar nu ai prea mult timp la dispoziție? Încearcă o rețetă simplă de croissant cu cremă de migdale. În mod sigur îți vei surprinde invitații! Ai rețeta AICI!
Cel mai bun baton cu migdale
Îl găseşti aproape în orice magazin, dar ştii cât de uşor e să-ţi faci tu un desert energizant? Descoperă AICI cum să faci cel mai bun baton cu migdale!
Plăcintă cu migdale și caise
Ceva mai gustos rar ai mai încercat! Poți face această rețetă cu caise proaspete sau din compot. Instrucțiunile sunt simple și le găsești AICI.