Ce să faci cu resturile rămase de la masa de Paşte ca să nu le arunci
Dacă ai rămas cu prea multă mâncare după mesele copioase luate de Paşte poţi să apelezi la câteva trucuri ca să o foloseşti într-un mod ingenios. Nu arunca nimic!
Cu ocazia sărbătorilor suntem tentaţi să gătim mai mult decât este cazul, astfel că este foarte posibil să te trezeşti cu o grămadă de mâncare rămasă, însă pe care nu mai ai poftă să o mănânci. Descoperă cum poţi să o combini astfel încât să nu arunci nimic:
Ţi-a rămas carne de miel dupa petrecerile de Paşte? Nu te grăbi să o arunci, ci taie cubuleţe pe care să le înşiri cu legume pentru a prepara nişte frigărui delicioase.
Dacă ai rămas cu sarmale, ciorbă, drob, prăjituri sau alte preparate care merg congelate, nu ezita să le pui la congelator, deoarece cu siguranţă le vei consuma mai cu poftă peste o lună. Astfel nu arunci nimic şi nici nu te forţezi să mănânci ceva de care nu îţi mai este poftă.
1. Foloseşte carnea de miel pentru frigărui delicioase
Ţi-a rămas carne de miel dupa petrecerile de Paşte? Nu te grăbi să o arunci, ci taie cubuleţe pe care să le înşiri cu legume pentru a prepara nişte frigărui delicioase.
2. Pune la congelator unele preparate
Dacă ai rămas cu sarmale, ciorbă, drob, prăjituri sau alte preparate care merg congelate, nu ezita să le pui la congelator, deoarece cu siguranţă le vei consuma mai cu poftă peste o lună. Astfel nu arunci nimic şi nici nu te forţezi să mănânci ceva de care nu îţi mai este poftă.