Laura și Brayden Faganello au decis să se căsătorească din nou după ce ea și-a pierdut memoria
Însă, deși la început era devastat și dezorientat, "străinul" nu a cedat. A avut grijă de ea, a ajutat-o și a încurajat-o tot timpul, iar Laura, văzându-i străduința de Sisif cu care o lua de la capăt în fiecare zi, a decis să încerce să se îndrăgostească de el. Și, surpriză! A mers!

"La începutul acestei aventuri, Brayden era aproape de capătul puterilor. Era copleșit să aibă o soție care era dependentă de el și care nici măcar nu știa cine este el. Au fost multe nopți în care n-am putut să dorm. Apoi a început să-și dea mai mult silința, să fie mai răbdător, mai iubitor și mai atent cu mine. A devenit cel mai bun prieten al meu și am început să simt că pot fi mai deschisă cu el", a povestit Laura.


"Povesteam și râdeam cu orele fără să ne plictisim. Vorbeam mult, petreceam mult timp împreună. N-am simțit imediat că sunt îndrăgostită de el, dar cu siguranță îl plăceam. Așa că i-am spus că mi-ar plăcea să ieșim împreună, să avem întâlniri romantice."

După ce au început să se întâlnească din nou, ca doi străini, Laura și-a dat seama că îl iubește. "Brayden începuse să-mi lase bilețele drăguțe pe masă, în fiecare dimineață. Vorbeam la telefon când era în pauze la lucru și să fim ca orice cuplu care e la început. Într-o zi, mi-am dat seama că mi-era dor de el când nu eram împreună. Parcă eram o adolescentă", a spus tânăra.


Laura a avut nevoie de doi ani ca să-și revină după accident. Și chiar dacă acel episod dramatic i-a dat complet viața peste cap, ea n-a renunțat și a scos tot ce se putea mai bun din asta. S-a îndrăgostit de același bărbat și cu toate că amintirile pierdute nu s-au întors, prin vreo minune, ea și-a făcut altele, la fel de frumoase. "Am început să iubesc din nou. Procesul a durat ceva, dar cu siguranță a meritat", a spus tânăra.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro