Cele mai așteptate filme ale anului 2021
Divertisment · Filme familie / 16.01.2021

Ce filme se vor lansa în 2021 și cum va arăta anul acesta pentru noi?

Sunt multe motive pentru care 2021 si vaccinul impotriva unei mari pandemii se simt ca o gura de aer proaspat. In fruntea listei, desigur, se afla ideea ca oamenii vor fi sanatosi si vor avea un start fresh dupa un an asa lung si tumultos cum a fost 2020.

Si ca sa ne mai inveselim putin si sa ne aducem aminte de normalitate, ne-am gandit sa vedem ce filme se vor lansa in 2021 in cinematografe. Bineinteles ca unele dintre ele erau si pe lista lui 2020, dar, din motive evidente, nu s-au mai lansat.

Cu lansari semnate de Wes Anderson, Steven Spielberg, Marvel si cu un nou James Bond, 2021 pare ca va fi un an excelent pentru iubitorii de film.

Iata ce filme se vor lansa in 2021, cand anume si care sunt cele mai asteptate titluri in cinematografe.


Nomadland


De Chloe Zhao am mai auzit, insa pare ca va avea o intrare exploziva in 2021. Nu numai ca regizeaza mult asteptatul film Marvel, The Eternals, dar este cu siguranta favorita pentru cel mai bun regizor la Oscarurile din acest an pentru munca ei incredibila in regia Nomadland. Cu Frances McDormand in rolul principal, acela al unei femei fara radacini, care isi duce viata in duba ei, filmul este la fel de emotionant ca oricare altul pe care il veti vedea anul acesta. 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro


Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro