17
Părinții nu aveau bani ca să-i cumpere rochia pentru balul de absolvire. Fratele ei i-a făcut singur una
Divertisment · Pasiune / 20.02.2020

Dragostea unui frate poate învinge orice neajuns. O adolescentă care nu avea o rochie pentru balul de absolvire s-a trezit în fața unui miracol: fratele ei i-a făcut rochia, cu mâinile și priceperea lui.

Balul de absolvire era cel mai important moment din viața unei adolescente filipineze. Lu Asey a fost la un pas să nu participe fiindcă nu avea o rochie potrivită - părinții nu aveau bani ca să-i închirieze ținuta, darămite să i-o cumpere. Balul se ținea chiar de Ziua Îndrăgostiților, așa că era ocazia perfectă pentru o apariție impresionantă.

Fratele ei, Maverick Francisco Oyao, nu s-a putut împăca cu situația și s-a pus pe treabă: el a creat o rochie fabuloasă pentru bal, iar imaginile cu sora lui îmbrăcată în această ținută au devenit virale.



Rochiile de bal sunt foarte scumpe în Filipine și multe familii nu-și pot permite să le închirieze. Așa că tânărul din orașul Zamboanga a căutat să rezolve singur problema surorii lui. El glumește, spunând că nu s-a însurat ca să poată să o ajute pe sora lui.

Cu ajutorul financiar al unor persoane, a cumpărat materialele și a pictat singur o parte a rochiei. Mave s-a inspirat din alte modele de rochii de bal, în special din colecția de primăvară-vară a creatorului de modă filipinez Michael Cinco, relatează

Bored Panda.

Tânărul nu este designer și le-a spus curioșilor care l-au abordat pe Facebook că studiază cultura și arta la universitate.

Din păcate, sora lui nu a câștigat premiul pentru cea mai frumoasă rochie la bal și, așa cum câțiva internauți au sugerat, ținuta poate fi îmbunătățită. Dar, cu siguranță, Lu Asey a purtat cea mai prețioasă rochie. Iar ceea ce contează până la urmă este că ea a fost prezentă acolo, iar povestea rochiei sale a devenit cunoscută în toată lumea.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro