După o zi agitată, "Abramburica" se relaxează gătind. Iar uneori o prinde bucătăreala până la miezul nopţii.
După o zi agitată, "Abramburica" se relaxează gătind. Iar uneori o prinde bucătăreala până la miezul nopţii.
Dana Rogoz adoră să gătească. Ea a devenit specialistă în sushi şi preparate neobişnuite, precum pastele cu vodcă.
Vedeta a povestit într-un interviu acordat revistei "Ce se întamplă, doctore?", că gătitul nu reprezintă o corvoadă pentru ea, ci dimpotrivă, o ajută să se relaxeze după o zi grea şi cum foloseşte internetul pentru a experimenta noi reţete.
"Am constatat că gătitul mă relaxează, mai ales după o zi agitată. În plus, mi se pare foarte simplu. Ce poate fi mai uşor decât să faci o salată sau să pui ceva la cuptor? Acum mă aflu în perioada în care pregătesc dulciuri - de la torturi, la bomboane, trufe. Sunt din generaţia nouă care stă cu iPad-ul în bucătărie. Mă uit pe YouTube şi încerc să fac reţete"
Foto: Pro TV Magazin