Julia Jianu gateste cu flacari!
Artista este o bucatareasa iscusita, iar cel mai bine ii ies preparatele flambate. Pentru ocaziile speciale, reteta preferata a Juliei este Muschiul de vita flambat Mia Musica cu garnitura de broccoli.
"Imi place sa fac show atat pe scena, cat si in bucatarie. Tocmai de aceea gatesc flambat, sau cu flacari, cum spun eu. Asta spre incantarea prietenilor si a sotului, care vad reprezentatiile mele culinare ca fiind adevarate spectacole", povesteste Julia.
Artista ne-a dezvaluit ingredientele retetei preferate:
"Muschiul de vita flambat este o reteta pe care am invatat-o la restaurantul meu favorit, La Mia Musica. Preparatul este un deliciu, iar ca si garnitura, acesta se serveste alaturi de un sote de broccoli. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: 250 gr carne de vita, o portocala, cateva frunze de menta, cimbru, oregano, 50 ml de coniac, ulei de masline, 150 gr de broccoli, sare si piper dupa gust", a adugat vedeta.
Reteta pentru amatorii de senzatii tari!
In continuare, Julia ne-a povesti cum prepara muschiul de vita in flacari:
"Ca si modalitate de pregatire, muschiul de vita Mia Musica: se soteaza broccoli in unt, iar separat muschiul va fi taiat in trei medalioane. Apoi, carnea se prepara in tigaia incinsa cu ulei si se tine cate doua minute pe fiecare parte. La final se adauga peste muschi condimentele, sucul de portocale si coniacul. Apoi se flambeaza carnea in acest mix pentru aproximativ 1-2 minute, pana cand se evapora alcoolul. Pentru amatorii de senzatii tari, sa stiti ca tigaia va fi pentru cateva secunde in flacari! Asta face ca preparatul rezultat sa fie atat de delicios! Sper sa incercati si voi acasa aceasta reteta", a mai adaugat Julia Jianu.
Artista ne-a dezvaluit ingredientele retetei preferate:
"Muschiul de vita flambat este o reteta pe care am invatat-o la restaurantul meu favorit, La Mia Musica. Preparatul este un deliciu, iar ca si garnitura, acesta se serveste alaturi de un sote de broccoli. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: 250 gr carne de vita, o portocala, cateva frunze de menta, cimbru, oregano, 50 ml de coniac, ulei de masline, 150 gr de broccoli, sare si piper dupa gust", a adugat vedeta.
Reteta pentru amatorii de senzatii tari!
In continuare, Julia ne-a povesti cum prepara muschiul de vita in flacari:
"Ca si modalitate de pregatire, muschiul de vita Mia Musica: se soteaza broccoli in unt, iar separat muschiul va fi taiat in trei medalioane. Apoi, carnea se prepara in tigaia incinsa cu ulei si se tine cate doua minute pe fiecare parte. La final se adauga peste muschi condimentele, sucul de portocale si coniacul. Apoi se flambeaza carnea in acest mix pentru aproximativ 1-2 minute, pana cand se evapora alcoolul. Pentru amatorii de senzatii tari, sa stiti ca tigaia va fi pentru cateva secunde in flacari! Asta face ca preparatul rezultat sa fie atat de delicios! Sper sa incercati si voi acasa aceasta reteta", a mai adaugat Julia Jianu.