Muschi de vita din America de Nord, asezonat cu clorofila de spanac si trufe proaspete culese din Padurea de la Viscri!
Starul latino-pop, Enrique Iglesias vine joi, 12 mai la Romexpo, sa ofere un show de zile mari fanilor sai din Romania. Si daca artistul e pregatit pentru mega show-ul ”Sex and Love”, ce va cuprinde cele mai cunoscute melodii din repertoriul sau, si organizatorii il asteapta cu cele mai tari preparate culinare. Mai precis, furnizorul Casei Regale, Jubile Catering, va fi responsabil cu rasfatul papilelor gustative ale solistului.
Chef-ul Iulian Șușală se va ocupa sa pregateasca un meniu ca la carte pentru Enrique Iglesias, caruia ii va respecta din plin preferintele culinare. Organizatorii au avut misiunea de a-i asigura artistului un bucatar personal. Prin urmare,inainte si dupa concert, acesta va fi la dispozitia lui Enrique pentru a-i prepara diferite specialitati din muschi de vita, import America de Nord, servit cu clorofila de spanac, curcan, peste si pui,la gratar sau la cuptor, legume coapte sau blanche, dar si mai multe retete de sushi, cu ton, somon sau creveti salbatici de Australia.
Artistul a ales Jubile pentru a-i asigura atat in backstage cat si dupa concert tot ceea ce a cerut in materie de preparate culinare! Jubile are o bucatarie variata si, in plus, reinterpreteaza si bucataria romaneasca. Enrique Iglesias este tentat sa guste si din preparatele culinare autohtone, dandu-i astfel bucatarului posibilitatea de a-i pregati si specialitati rafinate din bucataria romaneasca.
Starului i se pregateste un meniu de cinci stele! Enrique Iglesias se va rasfata cu urmatoarele preparate: piept de pui invelit in Panceta cu ciocanel confiat, gatit timp de 4 ore la 56 grade in mediu controlat, servit cu piure de morcov si florete de brocolli si conopida; red mullet, peste cu carnea rosie si frageda adus din zona Marii Mediteraneene, servit cu piure fin de mazare si un sos de lime cu sofran' muschi de vita adus special pentru Enrique Iglesias din America de Nord asezonat cu clorofila de spanac si delicioasele ciuperci Chanterelle aduse din Sudul Frantei; gustul Ciobanului - un preparat savuros, din bucataria romaneasca reinterpretata, facut din mamaliga fiarta in lapte, trufe culese din Padurea de la Viscri, oua de prepelita, chipsuri de chorizo si spuma de telemea de oaie.
Cabina din spatele scenei va fi dotata cu o canapea din piele, masa de cafea,plante ornamentale si un perete din oglinda, cu lumini. Din aceasta incapere nu va lipsi cafeaua, ceaiul, apa plata, gheata, diverse sortimente de bauturi racoritoare, sucuri naturale si energizante. In plus, artistul va servi un amestec interesant preparat din suc de aloe, radacina de ghimbir, lamai, capsuni si miere.