Pepe și Raluca se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă
Fiind foate ocupat cu pregătirile de nuntă, Pepe n-a mai avut timp să se gândească la planurile pentru luna de miere. "Nu vreau să uit de ceva ce ar putea fi important pentru nuntă. Luna de miere vine după, aşa că nu m-am gândit la asta încă", a mărturisit el.
Pepe a ales cel mai scump meniu de nuntă de la Aristocrat Events Hall, localul în care se va desfășura nunta. Pe 20 iulie, de ziua lui, vor serba și doi ani de la cununia civilă. Meniul va fi personalizat și va costa 92 de euro de persoană. Însă nu va fi unul tradițional, întrucât Pepe a renunțat la sarmale, astfel că invitații vor fi serviți cu pate de gâscă cu kiwi și mango, somon fume cu lămâie și hrean, canapé cu icre somon, roșie umplută cu salată de pui cu mango, prosciuto di Parma cu pepene galben și brânzeturi fine, broccoli, medalion de creveți și fructe de mare, tartine de ton și ou de prepeliță.
Pepe își va mai răsfăța invitații cu pește, mușchi de vită și tortul miresei ales de Raluca, un desert cu aceeași compoziție ca la botezul fetiței lor, Maria, scrie Click!.
Fiind foate ocupat cu pregătirile de nuntă, Pepe n-a mai avut timp să se gândească la planurile pentru luna de miere. "Nu vreau să uit de ceva ce ar putea fi important pentru nuntă. Luna de miere vine după, aşa că nu m-am gândit la asta încă", a mărturisit el.
Pepe a ales cel mai scump meniu de nuntă de la Aristocrat Events Hall, localul în care se va desfășura nunta. Pe 20 iulie, de ziua lui, vor serba și doi ani de la cununia civilă. Meniul va fi personalizat și va costa 92 de euro de persoană. Însă nu va fi unul tradițional, întrucât Pepe a renunțat la sarmale, astfel că invitații vor fi serviți cu pate de gâscă cu kiwi și mango, somon fume cu lămâie și hrean, canapé cu icre somon, roșie umplută cu salată de pui cu mango, prosciuto di Parma cu pepene galben și brânzeturi fine, broccoli, medalion de creveți și fructe de mare, tartine de ton și ou de prepeliță.
Pepe își va mai răsfăța invitații cu pește, mușchi de vită și tortul miresei ales de Raluca, un desert cu aceeași compoziție ca la botezul fetiței lor, Maria, scrie Click!.