13
Răzbunarea unei mirese părăsite: S-a căsătorit singură și a plătit un bărbat ca să apară cu ea în poze
Divertisment · Stiri / 18.12.2019

Când nu te poți baza pe altcineva, trebuie să faci lucrurile pe cont propriu. Chiar și nunta! Asta a înțeles o tânără după ce a fost părăsită de logodnic cu câteva săptămâni înainte de a mrge la altar. Așa că s-a căsătorit cu ea însăși.

Să nu dezamăgești niciodată o femeie după ce ai îngenuncheat în fața ei și ai cerut-o de soție! E o lecție de viață și de civilizație pe care orice bărbat adevărat, care se respectă, ar trebui s-o cunoască și să o respecte cu sfințenie. Dacă nu a intervenit o situație excepțională sau cine știe ce descoperire ieșită în comun despre persoana cu care vrei să-ți unești destinul, ca bărbat nu mai ai dreptul să dai înapoi. Iar lucrul ăsta ar fi trebuit să-l știe bine fostul logodnic al Sandrei Blanco.


Cine e Sandra Blanco? E o tânără în vârstă de 32 de ani, din Londra, care avea o relație de un an și jumătate cu bărbatul cu care urma să se căsătorească. Se logodiseră în noiembrie 2017 și urmau să facă nunta în Las Vegas, înainte de Crăciunul din acel an. Șase săptămâni au tot făcut planuri, dar pe măsură ce acestea deveneau mai concrete, el era tot mai ezitant și a început să simtă că s-a băgat în ceva care îl depășea. Așa că s-a răzgândit: cu toată bărbăția de care a fost în stare, i-a zis iubitei sale că nu mai vrea să se însoare. Pur și simplu.


Pentru Sandra, care are o afacere cu coronițe de flori pentru mirese, a fost o lovitură oribilă - nu putea concepe ca tocmai ea, care ajuta atâtea mirese să arate grozav în ziua nunții, să pățească una ca asta. A încercat să-și ia înapoi banii de avans pe care îi plătise, dar a fost imposibil. Așa că s-a hotărât să-i dea înainte cu nunta și să se mărite. Singură. Cu ea însăși.

"N-am anulat ceremonia religioasă și nici cununia civilă. N-am vrut pentru că aveam ceva special în minte; am decis că o să mă căsătoresc cu mine însămi. Știu, sună nebunește, corect? Dar n-a fost"
, a spus ea.

Jurământul din Las Vegas


În loc să bocească cu inima frântă, Sandra a început să se gândească la ideea ei. A angajat un model masculin pentru o ședință foto cu tematică de nuntă și a organizat nunta de la The Little Vegas Chapel. Ceremonia a fost oficiată de un bărbat îmbrăcat ca Elvis Presley.

"Îmi place să fiu mai pe șleau și am vrut să râd de toată situația asta, așa că am mers la The Little Vegas Chapel. În timp ce mă îndreptam spre altar singură, cel care a oficiat ceremonia, îmbrăcat ca Elvis Presley, normal, a rostit cele mai frumoase cuvinte: <<"Sandra, astăzi este o zi specială pentru tine: ai venit aici pentru a-;i face un jurământ. Astăzi ai plănuit să vii cu prietenul tău, dar din păcate nu a fost să fie, și totuși tu ai avut curajul de veni aici, acum, pentru a-ți face un jurământ. E timpul să te bucuri de viață, de viața ta liberă și prețioasă. E timpul să termini cu poveștile, distracțiile și imaginile care te fac să te simți neînsemnată și să te îndrepți spre viața care te așteaptă. E timpul să prețuiești cele mai importante valori, e timpul să fii drăguță cu inimile inocente, e timpul să te bazezi cu fermitate pe ceea ce știi că este adevărat și să faci un jurământ de credință pe viață pentru iubire>>"

, a povestit ea.



Sandra a plătit un fotograf și și-a continuat ziua cu o excursie din Vegas până la Marele Canion. Pentru ea a fost o călătorie inițiatică, o aventură care i-a schimbat percepția despre iubire: a ajuns la concluzia că trebuie să te iubești mai întâi pe tine pentru ca cineva să te iubească.

"Povestea se sfârșește cu mine tot singură, aici, astăzi, vorbind despre dragostea adevărată; dragostea adevărată este cea pe care ar trebui să o ai pentru tine", a explicat Sandra pentru Daily Mail.

Lecțiile de viață ale Sandrei


Viața este o sumă de lecții din care putem învăța multe. Sandra s-a ales cu câteva concluzii, chiar dacă la început i-a fost greu să le accepte. În noiembrie 2017, ea nu simțea că iubitul îi este suficient de dedicat după o relație de un an și jumătate și se gândea să-l părăsească pentru a se muta înapoi la Londra. Dar el a cerut-o în căsătorie.

"La scurt timp, el m-a cerut de soție și am acceptat, tot ce-mi doream era o relație reciprocă și am crezut că poate acesta era semnalul de care avea nevoie ca să se trezească. Am decis să ne căsătorim în Vegas și cunosc mulți oameni din sector; am planificat și am rezervat totul în doar șase săptămâni. Iar cu o săptămână înainte de Crăciun, mi-a zis că vrea să dea înapoi și să avem o relație fără obligații, tocmai când ne gândeam că ne cumpărăm o casă", a povestit tânăra.

"O relație fără obligații? Asta nu era OK pentru mine. Nunta nu mai putea avea loc, dar am crezut că tot mai putem merge în Vegas și să ne bucurăm împreună de asta, fără nicio presiune. Am crezut că asta îl va încuraja să comunice mai deschis și să fie mai deschis cu mine. După câteva zile, dintr-o dată, a trebuit să plec acasă, să-mi împachetez șapte ani din viață și să mă mut înapoi la Londra din Valencia, unde eram însoțitoare de zbor", a mai spus Sandra. "Mi-a spus că nu mai vrea să fie cu mine - asta a fost... Se pare că la fel simțea și înainte de nuntă; am fost confuză, devastată și șocată", a continuat ea.

Cel mai trist Crăciun. Și un nou început


N-o să uite niciodată acel Crăciun, cel mai trist Crăciun din viața ei: stătea cu bagajele făcute și căuta un loc unde să stea la Londra și un spațiu pentru studioul în care să facă coronițe din flori pentru mirese.

"Urma un ianuarie deprimant; nici nu-mi venea să mă uit spre 2018. Dar măcar puteam să mă duc în Vegas. Dacă tot n-am reușit să-mi iau înapoi banii pe avion, hotel și fotograf, urma să împlinesc 30 de ani în timp ce eram acolo, așa că aveam încă un motiv să mă duc și să sărbătoresc", a povestit Sandra.

Tânăra a avut un motiv în plus pentru a se căsători singură și a-și face cunoscută povestea: "Am căutat pe internet povești asemănătoare care să mă motiveze, să mă facă să mă simt mai bine, dar tot ce am găsit era trist sau scris la nervi. Atunci am decis să scriu o poveste de dragoste despre experiența mea, ca să-i inspir și pe alții care au trecut prin așa ceva."



Când totul a fost pus la punct, Sandra a comandat un model care îi fusese recomandat, Iain Spivey. "Din fericire, i-a plăcut ideea mea nebunească și a acceptat să mi se alăture pentru ședința foto", a explicat ea.

"În timpul călătoriei spre Vegas, eu, fotografa, Natalie, și Iain am devenit buni prieteni. Mi-am făcut un tatuaj în Vegas care simbolizează prietenia în cultura indiană Nevajo, iar cele trei puncte simbolizeză că am făcut 30 de ani atunci", a povestit Sandra.

Sfaturile unei mirese singure


"Cred că toți merităm asta - toți merităm dragostea adevărată. Sunt momente în viață care te învață o lecție neprețuită. Uneori rănim oameni, alteori suntem răniți, dar toți suntem la fel și căutăm aceleași lucruri: să iubim și să fim iubiți", crede tânăra.

După experiența pe care a trăit-o, Sandra are și câteva sfaturi: "Pentru cei care se căsătoresc cu cei mai buni prieteni: viața este o cărare pe care o parcurgeți împreună, ca o echipă. Dragostea matură, onestă, adevărată vă va călăuzi la fel de bine după ce fluturii și scânteile din primele zile se vor duce", a spus ea. "Pentru cei care au trecut printr-o situație asemănătoare cu a mea sau încă se mai gândesc la fostul ori fosta - așa a fost să fie. Aș dori să mai adaug că trebuie să-ți lași timp ca să jelești după o asemenea durere."

Singurul lucru în care poți să scapi de durere este să accepți să o simți, crede Sandra. Ei i-a luat aproape doi ani, pentru că nu a vrut să se împace cu durerea. "Nu este sfârșitul. Este un nou început, iar viața, așa cum știi, are și alte portițe și oportunități pentru tine. Vei învăța mai bine și vei alege mai bine; vor fi ocazii care îți vor permite să cunoști pe altcineva care te va iubi mai mult decât te iubești tu. Îți promit asta și o meriți", a adăugat ea.


Foto: Daily Mail
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro