20 de vedete care s-au certat și au pus punct prieteniei lor. Motivele din spatele destrămării
Divertisment · Vedete / 28.03.2024

În lumea vedetelor, prieteniile pot fi atât de fragile și de scurte. Chiar dacă aceste celebrități s-au înțeles foarte bine cândva, relațiile lor s-au destrămat în cele din urmă.

Chiar dacă unele prietenii par pe viață, realitatea este că chiar și cele mai strânse relații se pot destrăma sub presiunile faimei, competiției sau diferențelor personale.

În funcție de natura confictelor lor, unele pot încă să mai spere la o împăcare, în timp ce altele au acceptat că prieteniile lor sunt, pur și simplu, de domeniul trecutului.

Iată 10 perechi de vedete care au fost cândva de nedespărțit, dar care acum nici nu își mai vorbesc:

 


Selena Gomez și Demi Lovato


Selena Gomez și Demi Lovato au fost cândva cele mai bune prietene, susținându-se una pe cealaltă, atât la bine, cât și la greu. Cu toate acestea, prietenia lor s-a încheiat din cauza unor probleme personale, agravate de luptele lui Demi cu sănătatea mintală. În ciuda încercărilor de reconciliere, relația lor rămâne tensionată.

Tom Cruise și Jamie Foxx


Prin prisma pasiunii comune pentru actorie, Tom Cruise și Jamie Foxx au fost cândva prieteni apropiați. Cu toate acestea, prietenia lor s-a încheiat atunci când au apărut zvonuri în legătură cu relația lui Jamie cu fosta soție a lui Tom, Katie Holmes.

Beyoncé și Kim Kardashian


Relația dintre Beyoncé și Kim Kardashian a fost inițial una de amiciție. Cu toate acestea, prietenia lor s-a răcit când Beyoncé și Jay-Z nu au participat la nunta lui Kim și Kanye West. Stilurile de viață diferite ar putea fi motivul pentru care relația lor s-a destrămat.

Lindsay Lohan și Paris Hilton


Lindsay Lohan și Paris Hilton au fost cândva prietene de distracție și erau frecvent văzute împreună. Cu toate acestea, prietenia lor a fost afectată de zvonuri despre trădare și rivalitate, deoarece Lindsay s-ar fi întâlnit cu fostul iubit al lui Paris. Cearta lor a escaladat cu insulte publice, ducând la o ruptură completă. Recent, Paris Hilton a felicitat-o ​​pe Lohan pentru nunta ei, dar prietenia lor s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel.

Mariah Carey și Jennifer Lopez


Jennifer Lopez și Mariah Carey au fost cândva apropiate. Cu toate acestea, cearta lor s-a desfășurat public, ambele artiste atacându-se subtil una pe cealaltă în interviuri și prin muzica lor. În ciuda încercărilor ocazionale de a-și minimiza disputa, relația lor tensionată rămâne evidentă.

Madonna și Gwyneth Paltrow


Madonna și Gwyneth Paltrow au fost cândva prietene apropiate, legătura lor creându-se datorită intereselor lor comune în fitness și wellness. Cu toate acestea, prietenia a devenit tensionată după ce Madonna și-a concediat antrenorul personal, Tracy Anderson, care a antrenat-o și pe Paltrow. Gwyneth i-a luat partea lui Tracy în situația respectivă, spunând chiar că Madonna poate fi uneori "rea".

Drake și Kanye West


Prietenia dintre Drake și Kanye West s-a încheiat printr-o serie de lupte publice. Cearta lor s-a desfășurat pe rețelele de socializare și în muzica lor, ambii artiști luându-se unul de altul în melodiile și interviurile lor. Mărul discordiei pare să fie o combinație de rivalitate profesională și ofense personale.

Jennifer Aniston și Chelsea Handler


Jennifer Aniston și Chelsea Handler au fost cândva prietene apropiate, fiind adesea văzute în vacanțe împreună și apărând în talk-show-uri lor. Cu toate acestea, prietenia lor s-a destrămat din cauza zvonurilor despre trădare și diferențe personale. Totul a devenit public atunci când Chelsea a făcut comentarii jignitoare despre căsătoria lui Jennifer cu Justin Theroux, ceea ce a dus la o ceartă între cele două.

Justin Bieber și Lil Twist


Justin Bieber și Lil Twist au fost cândva prieteni de nedespărțit. Cu toate acestea, prietenia lor s-a încheiat din cauza zvonurilor despre influența negativă a lui Lil Twist asupra lui Bieber, inclusiv probleme legale și comportament nesăbuit. Ruptura lor a fost evidentă, deoarece Bieber s-a îndepărtat de fostul său prieten.

Paris Hilton și Nicole Richie


Paris Hilton și Nicole Richie au devenit celebre împreună ca vedete în The Simple Life. Cu toate acestea, prietenia lor s-a stins din cauza zvonurilor de trădare și diferențe personale. Cearta lor s-a desfășurat public, ambele atacându-se reciproc în presă. Recent, Nicole a declarat că încă crede că Paris este prietena ei.


Sursă: brightside/ goodhousekeeping/ usmagazine
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro