8 trucuri de frumusețe ale vedetelor. Le ajută de fiecare dată să arate uimitor!
Divertisment · Vedete / 08.02.2024

Deși există o gamă largă de produse și proceduri cosmetice ultramoderne la care au acces celebritățile, unele dintre ele aleg metode de înfrumusețare simple și ieftine.

Progresul în materie de cosmetică este un lucru bun, dar și metodele din trecut funcționează bine.

Oțetul de mere sau sucul de merișoare sunt doar câteva dintre secretele frumuseții femeilor celebre. Acestea ne demonstrează încă o dată că nu este necesar să cheltuim o avere pentru a arăta uimitor!

Iată 8 trucuri de frumusețe ale vedetelor:


Mariah Carey își face buzele mai pline cu ajutorul mentei


Fiind o adevărată divă, Mariah Carey are trucuri pentru orice. Unele dintre ele sunt foarte prietenoase cu bugetul. De exemplu, cântăreața adaugă câteva picături de ulei de mentă în luciul de buze înainte de a-l aplica pe buze. Stimulează fluxul sanguin și face buzele să pară mai pline.

Cameron Diaz luptă împotriva coșurilor cu ajutorul picăturilor pentru ochi


Este greu de crezut că fermecătoarea Cameron Diaz s-a luptat cu acneea de-a lungul vremii. În tot acest timp, actrița a învățat să folosească diverse trucuri.

De exemplu, când îi apare un coș, ea aplică un unguent de tratament și picături pentru ochi în zona problematică. O astfel de combinație elimină imediat roșeața și umflarea.

Sandra Bullock își hidratează pleoapele cu cremă pentru hemoroizi


Sandra Bullock arată impecabil la 59 de ani. Se pare că o cremă pentru hemoroizi o ajută în acest sens. Cu toate acestea, vedeta îl folosește într-un mod foarte neobișnuit. Actrița aplică produsul pe ochi pentru a estompa ridurile fine din jurul lor. Potrivit Sandrei, este principalul ei secret de frumusețe.

Nicole Kidman își spală părul cu suc de merișoare


Nicole Kidman este fana rețetelor populare de frumusețe. Odată, ea a împărtășit un produs secret care o ajută să-și păstreze nuanța roșcată a părului. S-a dovedit a fi suc de merișoare pe care actrița îl folosește pentru a-și clăti părul. Pentru părul blod, ea își clătește părul cu șampanie.

Suki Waterhouse folosește Cola pentru păr


Secretul părului superb al lui Suki Waterhouse este simplu. Modelul a mărturisit că folosește Coca-Cola, spunând că îi face părul puțin ciufulit, ceea ce este greu de realizat cu alte produse.

Cindy Crawford își aplică pe față lapte amestecat cu apă minerală


Pielea lui Cindy Crawford strălucește efectiv din interior spre exterior. Se pare că o mască din lapte și apă minerală este cea care o ajută să ajungă la acel efect.

Margot Robbie își hidratează buzele cu cremă pentru mamele care alăptează


Vedeta din Barbie are multe trucuri neobișnuite de frumusețe în mânecă. Unul dintre ele este că își hidratează buzele cu cremă pentru mameloane.

Margot a mărturisit în glumă că este o fană a teoriei care spune că balsamurile de buze conțin componente care de fapt usucă pielea, în timp ce crema pentru sfârcuri își face treaba perfect.

Scarlett Johansson își usucă coșurile cu oțet de mere


De asemenea, Scarlett Johansson nu-și ascunde dragostea pentru produsele organice de îngrijire a pielii. Oțetul de mere care, potrivit actriței, face față perfect coșurilor, se află și pe lista ei în rutina de înfrumusețare. Tot ce trebuie să faci este să îți ștergi pielea cu el înainte de a merge la culcare.


Sursă: brightside
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro