Christina Aguilera, mai slabă ca oricând! Cum arată cântăreața la 43 de ani
Divertisment · Vedete / 03.04.2024

Conform celor mai recente apariții ale sale, Christina Aguilera arată mai bine decât oricând și este mai slabă decât a fost vreodată!

Deși părea că a pierdut lupta cu kilogramele, iar cariera sa muzicală era în standby, Christina Aguilera a revenit pe scenă transformată total și e pusă pe fapte mari.

Martie 2024, Los Angeles

 

Vedeta a slăbit extrem de mult


Christina Aguilera și-a uimit fanii cu mai recente apariții ale sale. Cântăreața își anunță revenirea pe scenă cu un look reinventat și o siluetă de invidiat.

Dacă nu până demult, kilogramele în plus erau foarte vizibile, acum este mai slabă decât oricând și arată aproape la fel ca în anii 2000, când era în mare vogă.

În ultimii 3 ani

 

Fanii sunt împărțiți


Aparițiile publice ale Christinei Aguilera din 2024 i-au uimit pe fani.

Mesajul comun al comentariilor oamenilor a fost centrat în jurul felului în care arată cântăreața, la fel ca acum 20 de ani.

Un fan a spus: "Dacă mi-ai spune că această fotografie a fost făcută în 2002, te-aș crede. Arată minunat."

Un altul a spus: "Aceasta este Christina din anii 2000... ca atunci când avea 17 ani. Uau, ce a făcut?"

Alții nu au fost la fel de încântați de cel mai nou look al său, dând vina pe nebunia Ozempic la care multe celebrități au apelat.

"E doar părerea mea, sau pare că nu mai este ea?"

Anii 2000

Artista revine în muzică


Christina Aguilera a devenit faimoasă la sfârșitul anilor ’90, când a avut loc o explozie uriașă de vedete pop adolescenți.

La 25 de ani distanță și după numeroasele schimbări prin care a trecut în tot acest timp, cea mai recentă apariție a sa de la Premiile Grammy nu a putut trece neobservată datorită siluetei sale impecabile.

De asemenea, cântăreața în vârstă de 43 de ani a luat cu asalt scena din Vegas, cu intens mediatizatul său show venețian Voltaire Belle de Nuit.



Christina Aguilera a avut o apariție de divă veritabilă și a impresionat pe toată lumea cu energia, coregrafia, garderoba și vocea sa specială.

"Acum am revenit în industrie", a scris Christina pe Instagram.

În cariera ei de peste 20 de ani, Aguilera a doborât recordurile mondiale și a adus acasă peste 200 de premii câștigate, cum ar fi 5 premii Grammy, 2 premii Latin Grammy, 6 premii ALMA, 2 premii MTV Video Music, 1 Billboard Music, 1 record mondial Guinness și o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Christina Aguilera și Jordan Bratman (stânga)/ Christina Aguilera și Matthew Rutler (dreapta)

A divorțat, dar și-a găsit din nou fericirea


Cântăreaţa Christina Aguilera a fost căsătorită cu producătorul muzical Jordan Bratman. Cei doi și-au unit destinele în noiembrie 2005 şi au un fiu, Max. S-au cunoscut în 2002, în timp ce Jordan lucra pentru compania de management muzical a Christinei Aguilera. În 2010 s-au despărţit după o căsnicie care a durat aproape cinci ani, iar divorțul a fost finalizat în 2011.

În 2014, Aguilera s-a logodit cu Matthew Rutler, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare pentru producția Burlesque. La acea vreme, cântăreața era actrița principală în film, iar logodnicul ei de acum era asistent de producție. Deși cuplul nu se grăbește să se căsătorească, relația lor este una puternică și de lungă durată.

Mai târziu în același an, în august 2014, cuplul și-a întâmpinat primul copil împreună, fiica Summer Rain. Este cel de-al doilea copil al lui Aguilera, după fiul său, Max Liron Bratman, născut în 2008.


Sursă: brightside/ people/ wikipedia

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro