15
Cupluri celebre care dorm separat. David și Victoria Beckham au adoptat acest stil de viață și și-au salvat căsnicia
Divertisment · Vedete / 22.04.2024

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai emblematice cupluri de vedete, deoarece au o relație care a trecut cu brio testul timpului.

Tendința de a dormi separat devine din ce în ce mai populară în rândul cuplurilor. Unele perechi căsătorite au decis să nu mai doarmă împreună și apoi și-au dat seama că a fost cea mai bună decizie pentru căsnicia lor.

De fapt, acest obicei a devenit cunoscut în Japonia cu mult timp în urmă, iar japonezii au multe ritualuri sănătoase și interesante. De asemenea, oamenii bogați au obiceiul de a dormi separat.

 

Adevăratul motiv pentru care David și Victoria Beckham dorm separat


Se pare că David Beckham se bucură de o viață mai activă și e pus pe petreceri, în timp ce Victoria preferă liniștea și un stil de viață mai discret. Acesta ar fi motivul pentru care cuplul a ales să doarmă în paturi separate și, cu ajutorul acestei soluții inteligente, cei doi și-au salvat mariajul.

În 2017, celebrul cuplu a oferit o explicație pentru Daily Mail, afirmând că au investit într-o nouă reședință în mediul rural, care avea aripi separate desemnate fiecăruia dintre ei. Aceste aripi includ propriile bucătării, dormitoare și curți, asigurând intimitate și independeță maximă.



În plus, având aripi separate în casa lor, le permite să găzduiască o petrecere mare. Dacă într-o aripă are loc un eveniment plin de viață, în cealaltă aripă, situată la aproximativ 50 de metri distanță, ar fi liniște și nimic nu i-ar putea perturba pe cei de acolo.

Această configurație a resedinței Beckham oferă un nivel de confidențialitate și confort pentru David, Victoria și oaspeții lor, asigurând bunăstarea tuturor.

Familia Beckham nu este singura care adoptă stilul "dormit separat"


În rândul cuplurilor de vedete a apărut aceste fenoment ciudat și intrigant: tendința de "somn separat". Un număr tot mai mare de celebrități, chiar și cele angajate în relații pe termen lung, au îmbrățișat noțiunea de a dormi în paturi separate.

Iată câteva cupluri celebre care preferă să doarmă în paturi separate:



Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk

În căutarea nopților liniștite, aceste celebrități au descoperit beneficiile unui somn bun în dormitoare separate.



Matthew Broderick și Sarah Jessica Parker

Aceștia doi nu numai că au ales să doarmă în paturi separate, ci și locuințe separate în care să se odihnească.

Gillian Anderson și Peter Morgan

Acest cuplu a îmbrățișat un stil de viață destul de neconvențional. Având case și paturi separate, ei au libertatea de a alege în mod conștient momentele împreună, precum și de a dedica timp de calitate copiilor lor.



Kevin Jonas și Danielle Jonas

Este povestea unui cuplu care, în căutarea unui somn fără întreruperi, a recurs la paturi separate din cauza sforăitului persistent al lui Kevin.

Dormitul în paturi sau camere diferite poate îmbunătăți somnul și relația


Alegerea unor spații separate pentru somn poate ajuta partenerii să doarmă mai profund și mai bine. Iată câteva puncte cheie de luat în considerare:

  • Potrivit unui sondaj, peste 25% dintre cupluri optează pentru paturi separate, iar unele preferă chiar să doarmă în camere diferite.
  • Femeile sunt mai sensibile la tulburările de somn și tind să se odihnească mai puțin decât bărbații.
  • Lipsa somnului poate avea un impact negativ asupra relațiilor de-a lungul timpului datorită trezirii reciproce în mod constant.
  • Dormitul în paturi separate poate duce la un somn mai bun și poate preveni problemele de relație.
  • Împărțirea unui pat crește șansele de tulburări de somn, care ar putea duce la complicații de sănătate, cum ar fi hipertensiune arterială, diabet și insuficiență cardiacă.
  • Dormitul singur sau ocazional folosind pilote separate într-un singur pat poate îmbunătăți semnificativ calitatea somnului.
  • Un somn mai bun poate aduce beneficii pielii prin promovarea producției de colagen nou, rezultând o piele mai netedă și mai strălucitoare.

 

Sursă: nowiveseeneverything/ hellomagazine/ scmp

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro