15
Demi Moore a împlinit 58 de ani: 15 imagini din tinerețea unei femei frumoase, dar fără noroc în dragoste
Divertisment · Vedete / 11.11.2020

La 58 de ani și după trei divorțuri, Demi Moore înțelege unde a greșit de fiecare dată în dragoste. Ea are puterea de a-și analiza cu sinceritate trecutul complicat.

Demi Moore e la doi "pași" de 60 de ani. Incredibil, nu-i așa, cum trece timpul, iar asta se vede de fiecare dată când o vedetă care a cucerit mai multe generații cu frumusețea și talentul său în tinerețe adaugă acum câte un an la o carieră ce se întinde pe mai multe decenii.

Pentru Demi, aceste decenii n-au curs lin și n-au adus numai clipe fericite. S-ar zice că o femeie atât de frumoasă poate avea tot ce-și dorește - și cu toate astea, vedeta din "Stafia" și "Propunere indecentă" a avut un destin întortocheat și presărat, ici-colo, cu petalele uscate ale nefericirii. Partea bună este că a găsit de fiecare dată puterea de a merge înainte fără teama de a privi înapoi și de a-și accepta greșelile.


Chiar dacă e singură acum, nu mai datorează, în sfârșit, nimic nimănui, iar această eliberare o face să se simtă împăcată și liniștită. La cei 58 de ani împliniți pe 11 noiembrie, se simte mai bine decât în mulți dintre anii turbulentei sale tinereți.

A vrut mereu să fie pe placul cuiva


Dragostea a trădat-o mereu pe Demi. Și când privește înapoi știe de ce: pentru că a căutat mereu să fie pe placul bărbaților pe care i-a iubit. "Cred că e un proces, să nu-i zic un clișeu, dar e un proces în care înveți să te iubești pe tine însuți, să accepți că ești cine ești"

, spunea actrița, în iulie, în emisiunea "The Jess Cagle Show", difuzată de postul american de radio SiriusXM. "Eu m-am schimbat într-una ca să fiu așa cum am crezut că dorea altcineva", a continuat ea.



"Astăzi chiar este necesar să muncești într-o relație. Ca să parcurgi călătoria prin care să onorezi iubirea care v-a adus împreună și ca să-i dăruiești tot ce ai, dar nu poți face asta fără dragoste și fără acceptarea ta așa cum ești", a mai spus actrița.

Și-a înșelat primul soț chiar înaintea nunții


Demi avea doar 18 ani când s-a măritat prima oară, cu muzicianul Freddy Moore, cu care a fost căsătorită între 1981 și 1985 și al cărui nume l-a păstrat. Ea a format apoi un cuplu strălucitor la Hollywood cu Bruce Willis, cei doi fiind căsătoriți din 1997 până în 2000. Actrița s-a căsătorit a treia oară cu Ashton Kutcher, în 2005, și au divorțat în 2013.

În volumul autobiografic "Inside Out", lansat recent în România, Demi Moore dezvăluie că și-a înșelat primul soț chiar înaintea nunții:

"În noaptea de dinaintea nunții, în loc să stau acasă și să mă pregătesc, l-am sunat pe un tip pe care-l cunoscusem la o filmare. Am plecat de la petrecerea burlăcițelor și m-am dus la apartamentul lui. De ce am făcut asta? De nu m-am dus să-l văd pe bărbatul cu care urma sa jur că îmi voi petrece restul vieții și să-i spun că am îndoieli?".

Demi Moore explică în carte că nunta venea într-un moment dificil, după ce tatăl său adoptiv, Danny Guynes, s-a sinucis în 1980. "N-am putut să mă împac cu ideea că mă măritam ca să scap de jelirea morții tatălui meu (...) Nu puteam să scap de căsnicia asta, dar puteam să o sabotez", scrie vedeta.

Moore avea 16 ani când l-a cunoscut pe Freddy, care atunci era însurat cu prima lui soție, Lucy. "Eram o adolescentă care nu crescuse cu vreo urmă de respect pentru instituția căsătoriei. Și am dat buzna în viața lui Freddie fără să-mi pese prea mult, îmi pare rău să o spun, de soția lui", mărturisește actrița.

Prețul unui viol și trădarea mamei


Cea mai șocantă dezvăluire din cartea vedetei este că ea a fost violată la 15 ani de un bărbat căruia mama sa i-a dat cheia casei și pe care acesta a plătit-o cu 500 de dolari. Val Dumas, pe numele real Basil Doumas, născut în Grecia, era proprietarul unui club foarte popular în adolescența actriței, La Cage Aux Folles. Bărbatul a murit în 1997, la vârsta de 68 de ani.

Actrița a susținut că Doumas avea cam 48 de ani și era căsătorit și avea copii când a întâlnit-o, la sfârșitul anilor '70. Cei doi au luat o dată masa împreună la Mirebelle, dar curând Doumas a început să o caute la școală. Demi a povestit că apoi acesta a violat-o în casa ei.

Întrebată în emisiunea de televiziune "Good Morning America" dacă a crezut că a fost vândută de mama ei, Demi a spus: "În adâncul inimii mele, nu. Nu cred că a fost o tranzacție directă, dar i-a dat acces înăuntru și m-a pus în pericol."

Actrița a mai spus că nu crede că violul a fost cumpărat dinainte, ci mai degrabă făptașul i-a dat banii pe urmă mamei sale, pentru a nu depune plângere.

Sfârșitul copilăriei


Demi Moore s-a născut în New Mexico, dar tatăl a părăsit-o pe mama ei înainte de nașterea sa. Actrița a fost crescută de mama ei și de mama celui de-al doilea soț al acesteia. Demi a crezut că Dan Guynes era tatăl ei natural până când, la vârsta de 13 ani, a descoperit certificatul de naștere.



Guynes era un agent de vânzări de spațiu pentru anunțuri de mică publicitate în ziar și mica familie se muta frecvent dintr-o localitate în alta. Și el și mama ei erau alcoolici, ba chiar Virginia a încercat în mai multe rânduri să se sinucidă. În cartea sa, Demi Moore povestește că odată i-a salvat viața mamei sale și atunci s-a terminat copilăria sa. "Îmi amintesc cum îmi foloseam degetele, degețelele unui copil, ca să scot pastilele din gura ei", a scris ea. Vedeta menționează că acela a fost sfârșitul copilăriei sale.

În adolescență, Virginia și Guynes nu mai trăiau împreună. Demi a plecat la Hollywood cu mama ei, iar acolo a avut loc violul. După numai un an de la această traumă, Demi și-a lansat cariera în lumea filmului.

Greșelile din mariajul cu Ashton Kutcher


În cartea sa, Demi Moore mai povestește că a cedat după 20 de ani în care nu mai consumase alcool când fostul soț, Ashton Kutcher, i-a spus că el nu crede în alcoolism și a presat-o să facă sex în trei. Vedeta susține că a cedat de dragul lui, fiindcă voia să-l facă să se distreze pe soțul său mult mai tânăr, dar a fost o greșeală capitală.

Moore a mai scris că Ashton a înșelat-o de două ori și că a pierdut o sarcină când încercau să aibă un copil.

Citește și: Alain Delon a împlinit 85 de ani. 25 de imagini din tinerețe cu un monstru sacru al filmului


Demi Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher în 2005, când ea avea 42 de ani iar el - 27. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Devastată după acest eșec, actrița și-a regăsit cu greu echilibrul interior și de atunci nu a mai avut o relaţie.


Foto: Hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro