Elena Băsescu a ajuns să circule cu mașina lu' tăticu’!
Divertisment · Vedete / 13.02.2020

Elena Băsescu a rămas singură să crească trei copii și, deși nu a sărăcit, a ajuns să circule cu... mașina lu' tăticu’.

Elena Băsescu a tot fost văzută conducând bolizi de lux, fiica fostului președinte preferând mașinile mari și scumpe. Așa că apariția ei în trafic la volanul unui Duster i-a surpins pe paparazzi. Însă, Elena Băsescu nu era la volanul oricărei mașini, ci în Dusterul roșu pe care în urmă cu 10 ani și-l cumpărase Traian Băsescu direct de la fabrica din Mioveni, atunci când Dacia scotea primele autoturisme de acest tip.

Traian Băsescu era pe vremea aceea președintele României, însă după aceea a fost văzut de câteva ori la volanul mașinii sale roșii, deși, conform declarației sale de avere de anul trecut, pe lângă Dusterul din 2010, fostul președinte mai are o mașină, mai nouă cu doi ani.


Revenind la fiica sa, care a fost văzută zilele trecute conducând Dusterul roșu, aceasta deși și-a schimbat mașina, nu și obiceiul de ase îmbrăca și a purta lucruri de marcă, extrem de scurte. Când a coborât din mașină, Elena Băsescu a etalat o geantă scumpă, care probabil că valorează cam prețul pe care l-ar obține acum pe autoturism. Citește continuarea pe wowbiz.ro!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro