14
Fotografia cu care Jennifer Aniston și-a adus fanii în delir: „Sper că Brad Pitt a dat jos rochia asta!“
Divertisment · Vedete / 21.01.2020

Vedeta și-a pozat a doua zi, după gala SAG, rochia de seară abandonată pe cada din baie, lângă pantofii purtați la ceremonie. Imaginația fanilor a luat-o imediat razna.

Întâlnirea dintre Jennifer Aniston și fostul ei soț, Brad Pitt, la gala premiilor SAG, a fost principalul subiect de interes al acestui eveniment. Atitudinea foarte apropiată a celor doi a provocat numeroase speculații, fanii visând la renașterea cuplului Aniston - Pitt.

Actrița a postat luni, pe Instagram, două imagini de dinainte și după gală, a doua stârnind imaginația fără limite a admiratorilor, scrie

Daily Mail. În prima, actrița apare în mașină, pregătită să plece spre ceremonie, iar în a doua se vede rochia Dior pe care a purtat-o, lăsată pe cada din baie, lângă pantofii purtați cu o seară înainte.

"Fără riduri... mai greu decât se vede! Undeva între aceste două poze, colegii mi-au dat un dar pe care îl voi prețui și o noapte pe care n-o voi uita niciodată. Vă mulțumesc, @SAGAwards, @TheMorningShow și echipelor voastre incredibile. Să trecem înapoi la treabă!"

, a scris Jennifer.

Atrași de postarea vedetei, fanii au asaltat-o cu întrebări despre Brad Pitt: "Unde-i Brad?", a scris cineva. "Tu și Brad v-ați distrat bine azi-noapte? Sper că da!", a comentat alt admirator.



"Am văzut geaca lui Brad pe jos, undeva în spate"
, a scris o altă persoană, iar cineva a scris direct: "Sper că Brad a dat jos rochia asta."

Brad Pitt şi Jennifer Aniston au avut o întâlnire emoţională în culisele premiilor Screen Actors Guild, decernate duminică, în Los Angeles. Cei doi s-au felicitat amical, la doar câteva momente după ce Pitt a vorbit despre căsnicia sa cu Angelina Jolie.



Actorul a glumit pe seama faptului că în prezent nu are o relaţie, la fel ca Aniston, și a spus că va folosi pe Tinder poza cu el de la decernarea premiului.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a fost premiată pentru rolul din "The Morning Show", în timp ce fostul ei soţ o privea din culise. "Oh, uau!", a exclamat el când Jennifer se îndrepta spre podium, într-o rochie argintie. Cei doi au fost fotografiați apoi strângându-şi mâinile, foarte încântați, și zâmbindu-și tot timpul.



În timpul discursului rostit de Brad Pitt, Jennifer Aniston a fost surprinsă zâmbind, inclusiv atunci când actorul de 56 de ani a glumit pe seama Angelinei Jolie. "Să fim cinstiţi. N-a fost dificil să joc rolul unui bărbat care nu se înţelege cu soţia", a spus Pitt, referindu-se la personajul său din filmul "Once Upon a Time...In Hollywood".  

Brad Pitt și Jennifer Aniston s-au despărţit în 2005, după ce el ar fi avut o aventură cu Angelina Jolie, cu care s-a căsătorit apoi în 2014. Jolie și Pitt s-au despărțit în 2016 și au divorţat anul trecut.


Foto: Daily Mail, Hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro