18
Jennifer Aniston arată mai bine ca oricând la 55 de ani. Care este secretul siluetei sale
Divertisment · Vedete / 09.05.2024

Jennifer Aniston pare că sfidează trecerea timpului. Deși are 55 de ani, vedeta arată mai bine decât în tinerețe.

Jennifer arată mai bine decât oricând la cei 55 de ani ai săi. Dar, pentru a avea acest corp, vedeta s-a străduit din greu.

Aceasta recunoaște că a încercat efectiv totul, inclusiv să se trezească foarte devreme dimineața și să facă sport intens până la epuizare. Dar, toate acestea sunt de domeniul trecutului pentru ea. Vedeta a devenit mai înțeleaptă în ceea ce privește antrenamentele ei, a înțeles de ce este capabil corpul ei și, în special, de ce are nevoie acum, la 55 de ani.


În pandemie, o nouă modalitate de antrenament a cucerit-o și i-a transformat complet rutina săptămânală: Pvlove, prescurtare de la Personal Evolution. Este o metodă funcțională de fitness cu impact redus, care încorporează echipamente ce stimulează rezistența pentru a lucra întregul corp.

Iată care este rutina de antrenament a lui Jennifer Aniston acum și ce mănâncă într-o zi pentru a arăta și a se simți mai puternică decât oricând la 55 de ani:

Jennifer se antrenează de patru ori pe săptămână


Sigur, nu toate săptămânile arată la fel din cauza muncii și a vieții în general, dar Jennifer încearcă să facă sport de 4 ori pe săptămână și apoi o zi în care face mai degrabă o plimbare.

Vedeta "transpiră mai inteligent, nu mai greu" în aceste zile și face ca fiecare minut să conteze cu adevărat. "Pot să fac 20 de minute și să fac un antrenament la fel de bun ca și cum aș lucra o oră întreagă", spune Jennifer.

"Credem că trebuie să-mi antrenez o oră continuu și asta poate fi puțin intimidant"
, spune Jennifer. Ea a descoperit că există o cale mai bună de ajunge la rezultatul dorit. "Într-adevăr poți obține un antrenament eficient cu doar 20 de minute bune, dacă acesta e tot timpul pe care îl ai, chiar și 10 minute în care faci ceva care să-ți pună corpul în mișcare. Pur și simplu găsesc confort în asta. Sincer, e la fel."

Dacă e la filmări, sesiunile ei pot scădea la două sau trei zile în acea săptămână. "Nu pun presiune pe mine, așa cum făceam înainte", spune Jennifer.


A renunțat la antrenamentele cardio lungi și intense


Rutina ei anterioară de fitness arăta mult diferit. "Obișnuiam să mă trezeam cu ore înainte să fiu nevoită să ajung la serviciu. Vorbesc de 4 dimineața, oameni buni!"

"Am încetat să mai fac 45 de minute până la o oră de cardio, alergare și antrenament constant pentru că genunchii mei nu mai suportă și, pur și simplu, nu este eficient", adaugă ea.

În schimb, face Pvolve pentru sănătatea ei fizică și mentală. "Este o astfel de conexiune minte-corp pentru că nu înseamnă doar să-ți arunci brațele în lateral sau să faci salturi. Ești cu adevărat atent la corpul tău și la mișcarea lui."

Jennifer Aniston face acum antrenamente pentru întregul corp care se potrivesc dispoziției ei


Mișcările exacte și intensitatea rutinei ei variază. Antrenamentul ei "depinde de ceea ce simte", explică Jennifer. "Acesta este lucrul distractiv la acest program – vă puteți organiza antrenamentele în funcție de starea dvs. de spirit în acea zi sau de ceea ce simte corpul în acea zi, mai exact cât timp doriți să exersați, ce echipament doriți să utilizați în ziua respectivă, nivelul de dificultate. Îmi place doar asta: construiește-ți propriul antrenament."

Totuși, nu-i place să se concentreze doar pe un grup de mușchi sau pe o zonă. "De obicei este o formă de antrenament general pentru corp", spune Jennifer. "Rareori intru și mă gândesc: <<Azi o să-mi lucrez abdomenul>>. Chiar mi-ar plăcea să fac un antrenament pentru întregul corp de fiecare dată."

"Îmi place foarte mult antrenamentul cu glisoare, deoarece lucrează atât partea superioară a corpului, cât și pe cea inferioară. Sunt îndrăgostită P-band, care este ceva ce pot să-mi pun în geantă și să o iau oriunde vreau. Este plăcut să o am când sunt în mașină și aștept ceva. Este un lucru grozav să poți face doar câteva mișcări." (P-band include o bandă de rezistență atașată la un set de mănuși care angajează mușchii brațelor, spatelui și umerilor.)

Jennifer Lopez include Yoga și Pilates în rutina ei


Antrenamentele cu bandă de rezistență nu sunt singura modalitate prin care vedeta se menține în formă în ultima vreme. "Sigur că fac și Pilates", adaugă ea. "Îmi place să adaug și ceva yoga. Întotdeauna îmi place să amestec lucrurile pentru că le menține foarte interesante."

Mesele lui Jennifer includ întotdeauna o proteină și legume


Vedeta își începe ziua cu un mic dejun de băut. "În primul rând, încep cu o lingură de oțet de mere amestecată cu apă, apă la temperatura camerei, ceea ce este fantastic pentru intestinul meu." Ea are și cafea în meniu.

Când vine prânzul, alege ceva mai consistent. "De obicei voi lua prânzul pe la unu sau două, și de obicei constă în legume și o proteină."

Gustările nu îi lipsesc. "După-amiaza, voi mânca doar un măr și unt de migdale sau floricele de porumb", spune Jennifer. Ea își lasă papilele gustative să o ghideze. — "Sau doar ceva ce îmi doresc."

Ultima ei masă a zilei seamănă mult cu prânzul. "Cina este la fel, legume și proteine, într-o formă care este interesantă și delicioasă."

Apoi, în weekend, "fac tot ce vreau", spune Jennifer. Ce înseamnă asta, de fapt, pentru ea: "Îmi voi permite pizza sau un burger sau paste sau ceva mai deosebit".

Hidratarea vine de la sine pentru ea pe tot parcursul zilei: "De obicei beau atât de multă apă încât este comic".



Sursă: womenshealthmag/ cosmopolitan/ elle
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro