12
Jennifer Lopez nu se potolește nici la 51 de ani: Cum apare vedeta în cel mai nou videoclip
Divertisment · Vedete / 14.01.2021

Artista a filmat câteva scene fierbinți pentru noul videoclip al piesei „In The Morning“.

Jennifer Lopez domină de mai multe decenii industria muzicală și se vede: cântăreața știe perfect cum să-și folosească toate atuurile pentru a se menține în top. Ea a filmat câteva scene nud, purtând aripi de înger, pentru noul videoclip al melodiei "In The Morning", relatează Daily Mail.

Clipul de aproape trei minute a fost publicat pe platforma video Triller și o arată pe Lopez în ipostaze provocatoare, cu o siluetă impecabilă. Vedeta își protejează zonele intime cu palmele și cu aripile masive prinse pe umeri.



Recunoscută pentru pasiunea cu care face fitness, J-Lo își etalează corpul tonifiat, de la mușchii abdominali până la bicepșii bine definiți.

Într-o scenă, artista apare îmbrăcată cu o rochie albă, creată de stilistul Rob Zangardi. În altă secvență, Lopez stă întinsă pe jos și poartă o rochie fără bretele, decorată cu diamante.

Într-un clip difuzat la începutul săptămânii, J-Lo a vorbit despre simbolistica imaginilor din ultimul ei videoclip: "Piesa este despre a-i cere cuiva să te trateze corect. Există multe simboluri în acest clip. Fata cade pradă unei relații și se scufundă în apă, apoi îi crește o coadă de sirenă. Încet, încet, ea începe să capete aripi ca să poată ieși din acea relație"

, a explicat ea.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Kim Kardashian și Kanye West s-a sfârșit. Divorțul este iminent


Jennifer a explicat într-o postare pe Instagram că acest videoclip este despre "o relație întunecată și despre faptul că nu poți schimba pe altcineva, te poți schimba doar pe tine!!!".

"Dezvoltă-ți propriile aripi și îndepărtează-te de oricine și de orice care nu apreciază ceea ce ai de oferit", a mai spus ea.


Foto: Daily Mail

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro