12
Kate Moss spune că s-a simțit „speriată și vulnerabilă” când a pozat alături de Mark Wahlberg, la începutul carierei
Divertisment · Vedete / 25.07.2022

Kate Moss a vorbit într-un interviu recent despre ședința foto pentru Calvin Klein pe care a realizat-o la începutul carierei alături de Mark Wahlberg.

Cei doi au pozat împreună pentru campania din anul 1992 a faimosului brand. Modelul se afla la începutul carierei, în timp Wahlberg era deja celebru ca rapper, fiind cunoscut la acea vreme sub numele de Marky Mark.

Citește și: 9 vedete care nu își răsfață copiii, deși au averi impresionante. Mila Kunis și Ashton Kutcher le-au spus că sunt săraci


Într-un interviu pentru „Desert Island Discs with Lauren Laverne”, Kate a spus că Mark a făcut ca întreaga ședință foto să fie „numai despre el”. Supermodelul britanic a mai dezvăluit că echipa care a realizat pictorialul a făcut-o să se simtă „ca un obiect”.


Întrebată dacă are amintiri frumoase de la ședința foto care a făcut-o celebră, Kate a spus: „Nu am amintiri prea frumoase. El era foarte macho și totul era despre el. Avea un anturaj mare. Eu eram doar un model.”

„Te-ai simțit obiectificată?”, a întrebat jurnalista, iar Kate a răspuns: „Da, complet. Și vulnerabilă și speriată. Cred că au profitat de vulnerabilitatea mea.”


„Eram tânără și inocentă, iar Calvin adora asta. Nu m-am simțit deloc bine după ședința foto, nu am putut să mă ridic din pat și aveam anxietate severă”, a mai spus Moss.

Nu este prima dată când Kate a vorbit despre experiența ei neplăcută de la celebra ședință foto. Ea l-a descris pe Wahlberg ca fiind „un dobitoc”, într-un interviu pentru Vanity Fair.  



„Am avut o cădere nervoasă când aveam 17 sau 18 ani și a trebuit să lucrez cu Marky Mark și Herb Ritts. Nu m-am simțit deloc în apele mele. M-am simțit foarte prost să încalic acest tip masiv. Nu mi-a plăcut. Am avut o cădere nervoasă și nu am putut să mă ridic din pat timp de două săptămâni”, a declarat Kate la acea vreme.

Nici Mark Wahlberg nu are amintiri prea plăcute de la ședința foto. Devenit de-a lungul anilor un actor de succes, Mark a recunoscut că nu a avut un comportament „matur”.

„Cred că am fost probabil puțin cam necioplit. Îmi făceam treaba. Nu am fost prea matur”, a declarat actorul într-un interviu pentru The Guardian.

„Dar am mai văzut-o și ne-am salutat. Cred că ne-am întâlnit la un concert, ne-am salutat și am schimbat amabilități”, a adăugat starul.

Într-un alt interviu, pentru The Mail on Sunday, Mark a descris ședința foto ca fiind „cel mai jenant” moment al său.

„Ședința foto pe care am făcut-o cu Kate Moss pentru Calvin Klein nu a fost prea bună, privind în urmă. Dar la acea vreme mi-a adus multă atenție din partea doamnelor!”, a spus el.


„Va fi destul de jenant să le explic copiilor mei asta (precum și cariera mea de rapper), când vor fi suficient de mari să întrebe”, a glumit actorul.

În același interviu pentru BBC, Kate Moss a dezvăluit că a trecut prin multe momente dificile la început de carieră.

Supermodelul în vârstă de 48 de ani și-a amintit că plângea adesea la ședințe foto pentru că fotografii o presau să pozeze topless. La vârsta de 15 ani, Kate a fost nevoită să fugă de la o ședință foto atunci când fotograful i-a cerut să-și dea jos sutienul.

„Am avut o experiență oribilă când am pozat pentru un catalog de sutiene. Aveam numai 15 ani și el mi-a spus 'Dă-ți bluza jos', iar eu am dat-o jos. Eram foarte rușinoasă în privința corpului meu la acea vreme. Apoi a zis 'Dă-ți jos sutienul' și am simțit că ceva nu este în regulă. Mi-am luat lucrurile și am fugit. Cred că această experiență mi-a ascuțit instinctele. Pot să-mi dau seama de la un kilometru când ceva nu este în regulă”, a dezvăluit Moss.

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro