7
Kylie Minogue, extrem de sexy la 56 de ani. FOTO
Divertisment · Vedete / 13.06.2024

Celebra cântăreața a împlinit recent 56 de ani și, cu această ocazie, a dovedit încă o dată că vârsta este doar un număr!

Kylie Minogue și-a uimit fanii din întreaga lume cu o fotografie care emană încredere, tinerețe și o frumusețe atemporală.

Superstarul pop Kylie Minogue a împlinit 56 de ani pe 28 mai 2024 și a sărbătorit această ocazie distribuind pe rețelele de socializare o fotografie uimitoare cu doar câteva ore înainte de ziua ei.

Instantaneul a captat rapid atenția fanilor din întreaga lume, care au invadat-o cu comentarii apreciative și urări sincere de ziua ei de naștere.

Diva "Forever Young"

 

Admiratorii i-au dat mesaje precum "Forever Young", "La mulți ani, dragă Kylie!" și "La mulți ani! Bucură-te de o zi liberă bine meritată, frumoasa noastră zeiță și răsfață-te cu o felie sau două de tort de ziua ta de naștere."

În fotografia care i-a cucerit pe toți, Kylie Minogue emana eleganță într-o rochie neagră uluitoare, cu o fustă cu volane, care i-a completat perfect dresurile negre simple. Ținuta i-a scos în evidență fizicul incredibil și picioarele lungi și tonifiate, lăsându-i pe fani uimiți de frumusețea ei atemporală.



Combinația vestimentară șic și poziția ei încrezătoare i-a evidențiat farmecul, demonstrând încă o dată că vârsta este doar un număr.

În 2008, vedeta a concertat şi în România

 

Kylie Minogue, născută în Melbourne, Australia, s-a dedicat muzicii, după succesul pieselor "Locomotion" - care a ocupat primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky", ambele fiind single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume şi numeroase premii.



În 2008, vedeta a concertat şi la Bucureşti, în cadrul turneului KYLIEX2008.


Foto: hepta

Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro