Mihaela Rădulescu sau Andreea Marin: Cine-i mai frumoasă?
Divertisment · Vedete / 08.08.2011

Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile din România, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.

Sunt divele absolute ale României, au luat de bărbat acelaşi burlac râvnit de toate femeile, de când s-au lansat au fost într-o continuă concurenţă, s-au spus o sumedenie de poveşti despre ele, s-au contrat, dar s-au şi susţinut. Vorbim, evident, despre Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu.

În aparenţă, fiecare dintre ele are drumul ei, totalmente diferit de al celeilalte. În esenţă, dacă le-am luat vieţile la puricat, am găsi atâtea concordanţe cum probabil că nu există între două surori adevărate.


N-au fost niciodată prietene, ba din contră, întotdeauna s-a spus că se urăsc de moarte. Frecuşuri între ele au existat dintotdeauna, să ne amintim momentul în care fosta Zână a suprizelor a acuzat-o pe Mihaela Rădulescu că şi-a făcut imagine pe seama campaniei de strângere de fonduri pentru fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Miţă, de la Bere Gratis. Atunci, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminca în familie " s-a văzut obligată să trimită copii ale extraselor de cont care să dovedească faptul că banii aceia chiar există şi că această campanie chiar a funcţionat.


Aceasta a fost probabil una dintre puţinele dăţi în care conflictul dintre ele a depăşit bariera discreţiei, impusă de amândouă. În rest, de fiecare dată, şi una şi cealaltă nu au avut decât aprecieri pozitive vizavi de aşa numita rivală a sa.

"Nu cred că ne asemănăm în realitate, ci doar artificial pe paginile unor ziare care chiar vor să creeze această paralelă, nu avem în comun nici modul de a privi viaţa, nici felul de a trăi, nici educaţia pe care am urmat-o, nici trăsăturile fizice, iar drumurile pe care le-am ales, precum şi ceea ce trăim în prezent fiecare, sunt rezultatul alegerilor noastre şi sunt experienţe total diferite. Iar relaţia mea cu Ştefan s-a închegat total neaşteptat pentru noi, la un deceniu distanţă de relaţia lor, iar căsniciile noastre, chiar şi cu acelaşi bărbat, sunt total diferite"
, declara la un moment dat Andreea Marin.

Pentru că tot a venit vorba despre soţul lor, Ştefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu şi-a amintit o secvenţă petrecută între ea şi Andreea Marin, pe vremea când au lucrat împreună la proiectul "Vedete pentru sinistraţi". Atunci fosta Zâna a Suprizelor a ţinut să o informeze personal pe Mihaela Rădulescu despre povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de fostul ei soţ. "I-am răspuns Andreei că sunt măritată de 8 ani cu altul, că avem un copil împreună şi că bineînţeles că nu am nicio problemă cu relaţia dintre ea şi Ştefan"
, mărturisea în urmă cu ceva ani, actuala iubită a lui Dani Oţil.

Câteva zile mai târziu după această declaraţie, cele două veneau în studioul Realităţii TV, pe atunci teren neutru, şi porneau împreună războiul împotriva publicaţiilor care "le-au tocat" de-a lungul timpului. Seara s-a încheiat apoteotic cu o declaraţie de dragoste venită din partea Mihaelei Rădulescu: "Andreea, te iubesc ca în prima zi".

Fără a intenţiona cumva să se dezgroape din nou securea războiului, astăzi am decis să le supunem pe cele două dive testului Anaface.com. Este vorba despre soft-ul care, măsurând raportul dintre trăsăturile feţei, îţi spune, pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de frumoasă.

Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din ţară?


Conform măsurătorilor despre care am discutat mai sus Mihaela Rădulescu a primit nota 8,34, în timp ce Andreea Marin s-a situat pe locul 2, cu nota 7,15.



În cazul iubitei lui Dani, motivaţiile sunt următoarele:

1. Faţa ei are o simetrie perfectă pe orizontală - un plus
2. Nasul mult mai lung în raport dimensiunile pe care le au urechile - un minus
3. Comparând cu mărimea ochilor, distanţa dintre ei este aproape perfectă - un plus
4. Proporţia dintre mărimea feţei şi cea a nasului este ideală - un plus
5. Proporţia dintre rotunjimea feţei şi suprafaţa ei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Mihaelei Rădulescu este 8,34.



De această dată, soţia lui Ştefan Bănică Jr. ocupă doar locul 2. De ce:

1. Faţa ei nu stă foarte bine la capitolul simetrie pe orizontală - un minus
2. Proporţia dintre mărimea nasului şi mărimea feţei este aproape perfectă - un plus
3. Distanţa dintre ochi este prea mică faţă de mărimea ochilor - un minus
4. Nasul este prea lat pentru dimensiunea feţei - un minus
5. Proporţia dintre lăţimea şi lungimea feţei este aproape perfectă - un plus
6. Nasul este mult prea lat în raport cu dimensiunea gurii - un minus

Nota Andreei Marin este 7,15.
Vezi galeria foto
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro