Trucul simplu și rapid de conturare care te ajută să obții pomeți sculptați ca ai lui Kate Moss
Divertisment · Vedete / 09.08.2022

Ai fața rotundă sau pur și simplu ți-ai dori o structură osoasă mai evidențiată, ca a supermodelelor? Din fericire există un truc de conturare care oferă rezultate spectaculoase.

Vei gasi o multitudine de tehnici de conturare, insa aceasta este simplu de realizat si ofera cele mai dramatice rezultate.

TikTok e destinatia trucurilor simple de machiaj, mai ales daca esti interesata de pometi conturati. Desi nu orice tehnica este imediat preluata, cele care ofera rezultate in doar cateva secunde si necesita cat mai putine produse devin imediat virale. Recent, un truc de conturare inspirat de Kate Moss a devenit obsesia influencerilor de beauty de pe aceasta aplicatie. Inspirata de pometii emblematici ai supermodelului, tehnica reproduce aspectul sculptat al chipului ei prin accentuarea „golurilor” obrajilor, adica zona dintre pometi si mandibula. Daca vrei un efect natural, dar de impact, vei iubi cu siguranta acest truc.


Make-up artistul Ali Martin a inceput trendul de conturare Kate Moss atunci cand a postat un videoclip prin care demonstreaza tehnica. Ea a folosit o pudra bronzanta (Nars Laguna Bronzer) doar pe adanciturile obrajilor si a blenduit in sus folosindu-si doar degetele. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro