Cum arată bărbații care înșală: trăsăturile fizice îi dau de gol!
Dragoste & Sex · Relatii / 12.07.2020

Există câteva motive psihologice care stau la baza infidelității bărbaților, însă este foarte posibil să fie vorba și de factori fizici, precum nivelul testosteronului din organism, dar și de o predispoziție genetică.

De-a lungul timpului s-au facut numeroase studii care au incercat sa elucideze acest mister si se pare ca s-a ajuns la niste rezultate care te pot ajuta sa identifici posibilii „trisori”.

Iata cum poti identifica barbatii care insala in functie de anumite trasaturi fizice!  

Cum arata barbatii care insala


Ce bine ar fi daca aceasta predispozitie de a insela ar putea fi cumva citita inainte de a te implica intr-o relatie si de a suferi enorm, nu-i asa? Vestea buna este ca exista anumite indicii ca un potential partener ar putea ceda usor tentatiilor. Conform studiilor in domeniu, barbatii care insala au anumite trasaturi care le pot trada „tendinta de a zbura din floare in floare”. Asadar, conform specialistilor, asa arata barbatii care insala:


...sunt inalti: se pare ca barbatii care sunt mai scunzi au un nivel mai scazut de testosteron in corp, ceea ce inseamna ca nu gandesc numai cu organul genital si, in plus, sunt considerati mai putin dezirabili decat barbatii inalti;

...au ochii departati: cu cat ochii sunt situati la o distanta mai mare unul fata de celalalt, cu atat barbatul in cauza se plictiseste mai usor, ceea ce il predispune si la inselat;  Citeste continuarea pe Divahair.ro
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro