3. Secrete despre situația financiară

Având în vedere că înșelatul are la bază secretul, atunci când nu ești sinceră cu partenerul cu privire la chestiuni sau decizii financiare care afectează ambele părți, poate fi vorba despre infidelitate. Da, există infidelitate financiară. Dacă tu și partenerul ați hotărât să economisiți pentru o nuntă, dar tu îți cheltuiești banii pe pantofi, atunci îl înșeli.

4. Secrete despre viața din rețelele sociale

Infidelitatea prin intermediul sau facilitată de social media devine foarte comună. Acest tip de infidelitate poate lua două forme. În primul rând, poate lua forma dorinței. Dacă îți place foarte mult de un influencer pe care îl urmărești, dacă dai like la postările sugestive ale unui fost sau chiar îți verifici vechiul profil de Tinder, te încadrezi în zona gri a înșelatului din social media.


Cealaltă formă de infidelitate socială din social media poate fi văzută ca înșelarea partenerului tău cu telefonul. Când te uiți la telefon și pe rețelele sociale atunci când ar trebui să te conectezi cu partenerul tău, iese în evidență faptul că ai o relație mai profundă cu Instagram decât cu iubitul tău.

5. Fanteziile cu alte persoane

Chiar și atunci când ești într-o relație, este normal să ai fantezii. Însă atunci când sunt împărtășite cu partenerul. Ești într-o relație cu o persoană pe care o iubești, însă te gândești adesea cum ar fi să ai o relație cu actorul tău preferat. Fanteziile sănătoase intră pe teritoriul infidelității atunci când acestea ar putea conduce la comportamente nesigure sau incorecte. Dacă fantezia ta reprezintă o tentație mai mare pentru tine decât relația ta adevărată, atunci ar putea fi o problemă.


Din cauza faptului că înșelatul poate însemna lucruri diferite pentru oameni, este important să discuți limitele pe care le consideri importante și ce anume consideri infidelitate.
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro