Acest truc pentru aplicarea cremelor de îngrijire îți va transforma pielea
Frumuseţe · Cosmetica / 19.10.2020

Pielea deshidratată rămâne una dintre cele mai frecvente probleme de îngrijire cu care te poți confrunta. Și e și mai frustrantă când faci totul corect: acidul hialuronic și cremele hidratante nu au mereu efectul scontat.

Raspunsul il ofera dermatologul american Angelo Landriscina intr-un videoclip in care prezinta una dintre cele mai des intalnite greseli in ingrijirea pielii: problema este generata de aplicarea produselor de hidratare pe tenul complet uscat.

De ce trebuie ca pielea sa fie umeda


Cand afara se inregistreaza o umiditate ridicata, poti sa aplici produsele dupa ce tenul s-a uscat. Dar cand aerul din exterior devine uscat, pielea are de suferit daca nu este hidratata suficient, iar acest aspect poate contribui la pierderea luminozitatii tenului, arata Mind Body Green.


Produsele de hidratare, precum acidul hialuronic, contin umectanti care „iriga” pielea. „Dupa curatare, trebuie sa pastrezi apa in piele. Umectantii din produsele tale, precum acidul hialuronic si glicerina, vor pastra mai usor umezeala, insa aceasta trebuie sa fie deja existenta”, explica Landriscina in materialul amintit. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro