Rutina de îngrijire în auto-izolare: Cum ai grijă de tenul tău când stai acasă
Frumuseţe · Cosmetica / 13.04.2020

De câteva săptămâni, ne regăsim cu toate într-o stare pe care nu credeam că vom ajunge să o experimentăm vreodată. Într-adevăr, dacă ne-ai fi povestit acum câteva luni că vom fi izolate în propriile case și că ne vom considera norocoase să ne regăsim în această situație, am fi râs neîncrezătoare și am fi pus orice afirmație de gen la categoria „scenariu de film SF”.

Cu toate acestea, auto-izolarea este actuala noastră realitate. Acestea fiind spuse și acceptate, nu ne mai rămâne decât să învățăm să controlăm ceea ce poate fi controlat și să ne păstrăm vechea rutină. Chiar dacă nu mai ieși nicăieri și lucrezi de acasă, sub nicio formă nu renunța să te aranjezi și mai ales nu uita de îngrijirea pielii tale. Noi îți spunem cum să ai grijă de tenul tău când stai acasă, în cea mai performantă rutină de auto-izolare!

Stăm acasă, dar ne îngrijim în continuare pielea: cum arată rutina salvatoare


Plush ne-a învățat multe, de când am avut privilegiul de a descoperi uluitoarele inevenții ale minunatei Ioana Marinescu, profesor de chimie și tehnologie farmaceutică și doctorand în Inginerie Chimică cu aplicații în Cosmetologie. Dar, dintre toate cunoștințele pe care le prețuim nespus, o informație ne-a rămas în minte și se potrivește de minune contextului actual: pielea este oglinda emoțiilor care ne încearcă. Dat fiind faptul că situația în care se regăsește lumea întreagă ne umple sufletele de teamă, stomacul de anxietate și mintea de stres și de tulburare, este cazul ca azi mai mult decât oricând să avem grijă de noi și cu precădere de bietul ten, primul care le resimte pe toate. Tocmai de aceea, noi îți recomandăm să fii acum mai sârguincioasă ca niciodată și să mizezi pe o rutină de îngrijire ireproșabilă în autoizolare. Iată ce trebuie să cuprindă ea!
Citește continuarea pe divahair.ro!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro