Machiajul preferat de toamnă al celebrităților, folosind doar produse accesibile
Frumuseţe / De andreearaicu.ro, 15.10.2022

Cele mai multe celebrități apelează toamna aceasta la un machiaj pe cât de simplu, pe atât de sofisticat. Te ajutăm să-l recreezi folosind produse mult mai accesibile.

Selena Gomez, Hailey Bieber sau Nina Dobrev – toate adoră, în aceasta toamnă, eyelinerul cât-eye, fondul de ten semi-mat și rujul în nuanțe maronii, perfect pentru noul sezon.
 Cu excepția eyelinerului, machiajul pleoapelor nu este deloc complex. Fardul de pleoape este foarte discret și folosit mai degrabă pentru a contura pliul și a oferi mai multa expresivitate ochilor, în mod natural. 
 
M-am îndrăgostit imediat de acest machiaj, pentru că presupune un minimum de efort, în timp ce oferă un impact maximum. Arată sofisticat, nu ai nevoie de multe produse și se potrivește cu orice ținută vei crea în această toamna – și cu orice ocazie. Tocmai de aceea, mi-am dorit să te ajut să-l recreezi folosind produse accesibile. 

 
Ai nevoie de un fond de ten cu aspect natural și acoperire bună, pe care să te poți baza țoață ziua, de un eyeliner intens și rezistent și de un ruj statement în nuanță sezonului: maro burgundy. 

 
Aș mai adaugă o pudră discretă de conturare și un blush discret. De asemenea, o pudră de setare a machiajului este necesară dacă îți dorești că acesta să rămână impecabil pe durata întregii zile.
 
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro