Sandviş cu brânză şi sparanghel
Sparanghelul este o sursă bună de vitamina K, vitamina B, vitamina C şi vitamina A. Profită de nutrienţii pe care îi conţine, inclunzându-l în cât mai multe reţete. Iată una simplă dar delicioasă.
Sparanghelul este o sursă bună de vitamina K, vitamina B, vitamina C şi vitamina A. Profită de nutrienţii pe care îi conţine, inclunzându-l în cât mai multe reţete. Iată una simplă, dar delicioasă.Ingrediente
6-8 tulpini de sparanghel
1 lingură ulei de măsline
sare şi piper după gust
2 linguriţe muştar
1 felie de brânză
2 felii de pâine
1 lingură unt (la temperatura camerei)
Mod de preparare
Toarnă uleiul peste sparanghel şi presară sarea şi piperul, apoi înveleşte-l într-un strat de foaie de copt şi lasă-l la cuptor timp de 10-30 de minute (în funcţie de cât de groase sunt tulpinile de sparanghel). Foloseşte ingredientele pentru a face un sandviş şi lasă-l pe grătar timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când brânza s-a topit şi pâinea a obţinut o culoare maronie.