Cât de mult te potrivești cu un Scorpion, în funcție de zodia ta
Horoscop · Astrologie / 16.04.2024

Relația cu un Scorpion nu este una ușoară, însă cu anumite zodii, el se înțelege perfect din prima!

Berbec


Scorpionul și Berbecul trebuie să depună multe eforturi pentru ca relația lor să funcționeze. Pentru că ambele zodii sunt însetate de putere și extrem de ambițioase în activitățile lor, ele trebuie să găsească o cale de mijloc pentru a-și face timp unul pentru celălalt.


Taur


Timpul este ingredientul secret pentru construirea unei relații stabile dintre un Scorpion și un Taur. Având în vedere că ambele zodii sunt însetate de putere, destul de rigide și încăpățânate, flexibilitatea și adapatabilitatea sunt vitale pentru a cultiva o relație sănătoasă.


Gemeni


Scorpionul și Gemenii sunt foarte diferiți, dar, dacă depun eforturi serioase pentru a crea o relație, aceasta poate funcționa. Scorpionul va trebui să renunțe la tendințele misterioase și manipulatoare, iar Gemenii vor trebui să fie atenți să nu trădeze încrederea Scorpionului cu tendița lor spre flirt.


Rac


Relația dintre un Rac și un Scorpion este atât de profundă, încât își pot citi efectiv gândurile unul altuia. Mantra lor de dragoste este transparența. Racul se simte protejat în compania Scorpionului, iar Scorpionul se va simți iubit de către Rac.


Leu


Leul și Scorpionul sunt două semne intense care își valorifică unul altuia punctele forte. Ambele semne cer mult respect, atenție și dragoste, singura diferență este că Leii sunt mai extravaganți și mai extrovertiți, în timp ce Scorpionii sunt puțin mai introvertiți. Dar, se completează reciproc.


Fecioară


Scorpionul și Fecioara sunt ambii serioși și se potrivesc bine. Scorpionul va aduce emoție relației, în timp ce Fecioare aduce stabilitate. Amândoi își doresc o relație stabilă și se vor strădui să creeze relația perfectă.


Balanță


Aceste două zodii se completează perfect. Balanța aduce echilibru în viața Scorpionului, în timp ce Scorpionul poate ajuta Balanța să ia decizii mai bune în viață. Pe scurt, această relație promite mult.


Scorpion


Doi Scorpioni vor forma o relație intensă și pasională, ceea ce poate lua o întorsătură atât în bine, cât și în rău. Ei pot deveni obsedați unul de celălalt, iar relația lor poate fi un rollercoaster. Va fi nevoie să-și valorifice energiile pozitive pentru a se îmbunătăți unul pe celălalt și să-și țină trăsăturile negative cât mai departe.


Săgetător


Săgetătorul și Scorpionul pot avea o relație, în ciuda naturii lor distincte. Un Scorpion trebuie să fie sigur înainte de a se angaja într-o relație, iar Săgetătorul s-ar putea să nu aibă răbdarea să-l aștepte să se hotărască. Dacă trec de acest pas, relația lor ar putea fi o călătorie plină de emoție și aventură.


Capricorn


Scorpionul și Capricornul vor avea o legătură sexuală specială. De asemenea, cei doi se potrivesc foarte bine în ceea ce privește opiniile și deciziile lor în viață. Cu toate acestea, amândoi sunt extrem de serioși, ceea ce poate face ca începutul să fie unul dificil.


Vărsător


Scorpionul și Vărsătorul au foarte puține lucruri în comun. Cu toate acestea, pot avea o relație neobișnuită, dar fascinantă. Pot exista multe fricțiuni din cauza personalităților lor extrem de diferite, dar au suficientă voință pentru a-și depăși diferențele și a crea o relație care poate fi mai mult practică și mai puțin sentimentală.


Pești


Scorpionul și Peștii își înțeleg pe deplin dorințele și nevoile unul celuilalt. Scorpionul se simte înțeles și în largul lui cu Peștii, iar Peștii sunt extrem de atrași de natura misterioasă și dragostea Scorpionului.



Sursă: hellogiggles/ hindustantimes/ elitedaily
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro