Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

Astrologie / 08.04.2021

Există multe tipuri de inteligență. Cu toții suntem geniali și creativi într-un fel, iar tipul de inteligență pe care îl avem este adesea influențat de semnul zodiacal.

Indiferent de zodia în care te-ai născut, inteligența ta este remarcabilă. Astrele nu spun că deții doar un anumit tip de inteligență, ci doar că poți excela într-unul!

Ce tip de inteligență ai, în funcție de zodia ta

 

Berbec


Berbecul are o inteligență intuitivă. Poate vedea posibilitățile oricărei situații și nu se teme să aibă încredere în instinctul lui și să-și asume riscuri.

Taur


Taurul are o inteligență corporală-kinestezică. Acesta este capabil să-și coordoneze mintea cu corpul. Una dintre modalitățile prin care învață este parcurgerea unei acțiuni și dezvoltarea memoriei musculare.

Gemeni


În ceea ce-i privește pe Gemeni, totul este despre comunicare. Așadar, nu este de mirare faptul că are o inteligență lingvistică. Ei sunt întotdeauna capabili să găsească exact cuvântul potrivit pentru a se exprima așa cum trebuie.

Rac


Racul are o inteligență intrapersonală. Se înțelege pe el însuși, știe ce simte și ce vrea extrem de bine.

Leu


Leul are o inteligență creativă. E capabil să evalueze și să se adapteze oricărei situații sau persoane. Citește și: Motivul pentru care relația ta nu funcționează, în funcție de zodia ta

Fecioară


Fecioara are o inteligență logică. Ea poate rezolva orice, vine cu o ipoteză și dovedește că e corectă. (Citește continuarea în pagina următoare)
  • valerica, sâmbătă, 10.04.2021 07:00
    dragoste.

    ma potrivesc cu barbatul pesti ?

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro