Fecioară


Timpul va fi cel mai mare inamic al tău astăzi, mai ales dacă nu ai apucat să termini treburile mai importante de la locul de muncă. Atunci când se apropie weekendul, trebuie să îți lași totul în ordine, pentru că altfel nu o să te poți relaxa cu adevărat. Iar acest aspect este foarte important pentru sănătatea ta mentală!

Balanță


Ai rezolvat un lucru mai dificil și ești extrem de mândru/mândră de asta. Din fericire, și șefii tăi sunt impresionați și vor încerca să te recompenseze cumva. Profită la maximum de această perioadă excelentă!


Scorpion


Te vei trezi astăzi cu dureri de cap ori de stomac și cel mai probabil vei rămâne acasă pentru a te reface.  Inevitabil, va trebui să renunți la majoritatea planurilor tale dar nu trebuie să te întristezi prea tare, lucrurile își vor reveni la normal în curând!

Săgetător


În prima jumătate a acestei zile o să fi invitat/ă la o întrunire informală, un fel de mini petrecere, pentru a serba o reușită sau ziua unui coleg. Fii cât poți de sociabil/ă pentru că seriozitatea în astfel de momente poate să fie diminuat/ă!


Capricorn


Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg excelent pentru tine și partenerul de viață. Simți că ai în sfârșit alături un partener alături de care poți muta munții, și cu care poți face o echipă reală! Continuă să îi împărtășești gândurile și planurile tale, pentru că de multe ori ți-a oferit sfaturi utile!

Vărsător


Dacă ești nemulțumit/ă de greutatea actuală, trebuie să faci mici modificări: renunță la lift, mergi mai mult pe jos, ori pe bicicletă! O să ai o altă perspectiva asupra vieții și o să te bucuri mai mult de lucrurile mărunte!


Pești


E posibil să te confrunți cu o problemă financiară în această zi și să nu mai știi pe unde să scoți cămașa. Totuși, nu trebuie să te lași cuprins/ă de disperare, sigur ai alături câțiva prieteni dispuși să îți acorde un împrumut destul de consistent!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro