Fecioară

Gândește-te mai mult la viitor și nu te mai bucura de așa-zisele afaceri, care cel mai probabil îți sunt oferite drept momeală! Altfel spus, de ce să achiziționezi acum un produs care este la reducere, mai ales dacă nu îți este util?!

Balanță

Astăzi o să interacționezi excelent cu un coleg de la locul de muncă și datorită acestui lucru, o să vă apropiați cu adevărat. Cine știe, poate că în curând o să vă cunoașteți și familiile și se va lega o prietenie reală!

Scorpion

Dacă vei întâmpina astăzi mici probleme financiare, nu trebuie să te îngrijorezi! Acționează cu mai multă răbdare și o să vezi că majoritatea lucrurilor se rezolvă de la sine!

Săgetător

Sănătatea ta va avea de suferit în cursul acestei zile și din această cauză, chiar și randamentul de la serviciu va fi unul scăzut. Este esențial să îți revii cât mai repede, mai ales dacă nu prea există colegi care să te suplinească!

Capricorn

Vei prefera astăzi să stai mai mult singur/ă, iar lucrul acesta nu este deloc o problemă pentru tine. Din contră, îți va oferi ocazia să te regăsești și să îți faci ordine în gânduri! Poate vei reuși să termini o carte pe care ai început-o ori un serial pe care l-ai abandonat!

Vărsător

Dacă simți că anumite persoane nu își doresc compania ta, nu trebuie să insiști fiindcă poți deveni penibil/ă! Încearcă să îți consumi energia într-un mod cât mai rentabil, adică să nu strici orzul pe gâște încercând să intri în grațiile cuiva care nu te dorește!

Pești

Aceasta zi nu va fi deloc diferit/ă de ziua de ieri și de cea de mâine. E clar, trebuie să faci o schimbare în stilul tău de viață și să nu te temi de consecințe! Altfel, cu siguranță te vei plafona!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro