Fecioară


Astăzi vei intra într-o discuție contradictorie cu o persoană extrem de îndârjită. Chiar dacă dreptatea îți aparține în mod evident, trebuie să te lupți pentru ea. Totuși, nu recurge la gesturi extreme, ci încearcă să te impui doar prin puterea argumentelor!

Balanță


Vei începe această zi cu o veste nefericită, referitoare la starea de sănătate a unui prieten. Totuși, sunt mulți cei care sunt dispuși să acorde o mână de ajutor și astfel, respectiva persoană va reuși să depășească momentul. Încearcă să nu rămâi afectat/ă, ci să te detașezi!

Scorpion


Atmosfera de la locul de muncă este destul de încordată astăzi, mai ales dacă firma trece printr-un audit sau o altă formă de verificare. Așadar, e posibil ca superiorii să aibă așteptări mai mari decât de obicei, iar voi să vă dați peste cap pentru a le satisface! E esențial să rămâi cât mai lucid/ă!

Săgetător


Trebuie să ai mai multă grijă de starea ta de sănătate! Fii cu băgare de seamă la alimentație și nu încerca nimic nou! Altfel, sunt mari șanse să dobândești o toxiinfecție alimentară ori să capeți un virus de care să îți fie greu să scapi ulterior!

Capricorn


Prima parte a acestei zile va fi extrem de bună pentru tine, dar după masa de prânz, vor începe să se adune norii. Cel mai probabil că vei primi un telefon de la o persoană plină de răutate și inevitabil, îți va transmite ceva din energia ei. Încearcă să rămâi autentic/ă!

Vărsător


Vei începe această săptămână de lucru cu un randament destul de scăzut. Revino-ți urgent pentru că șefii sunt cu ochii pe tine și abia așteaptă să faci o mică greșeală! Concentrează-te chiar și când e vorba de activitățile banale!

Pești


În cursul acestei zile vei primi multe reproșuri din partea jumătății tale. Din păcate, respectiva persoană are dreptate și chiar e nevoie să faci o schimbare. Dă dovadă de mai multă flexibilitate și nu te teme de nou!
Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro